čtvrtek 1. dubna 2010

Paroubek se stal premiérem

 Právě v rádiu hlásili proběhnuvší převrat, Fišer odstoupil, Paroubek se stal premiérem. Volby tím pádem v květnu nebudou. Nastává RaJ na zemi.:-)




  Chtělo se mi vystavit jen tuto zprávičku, ale mohla bych skončit v báni za šíření poplašné,ale opravdu poplašné zprávy:-)Přestože jde o apríl. Lepší mě nenapadl a je mi jasné, že na podobné bludy mi tady nikdo neskočí. Ale zkusit jsem to musela, aprílové vtípky mám ráda. Jednou se nám dokonce jeden povedl i na provařeného idiota. Kolegyně konečně sehnala pro maturanty divadelní představení Idiot a byla na to náležitě pyšná. Nedala se lehce, nevěřila,bylo nutno zapojit studenty a hlavně člověka z venku, který předstíral kancelář Národního divadla. Nakonec jsme tedy kolegyni přesvědčily, přišla do sborovny a řešila zrušené představení. Rozčilená, zklamaná. Teprve až věta:  " Na představení nemusíte chodit, idiotů tady máme už dost," ji vrátila do reálu. Smály jsme se tak, že ředitelka pohoršeně vykoukla ze své kanceláře v domnění, že se jí do předsálí nabouraly děti a ten řev provozují ony. Ne, byly to rádoby serizózní kantorky. Nu, od té doby se nám podobný vtípek nepodařil a s Paroubkem v titulku zcela jistě také neuspěji. Ale čeká nás veselý den, alespoň doufám. V rámci duchu zeleného čtvrtku jsem sice ráno byla zelená jen já, asi mě opravdu deptá jarní únava. Snad to ale přetluču něčím zdravě zeleným (moji studenti šli stylově na zelené pivo, které někde dneska točí:-). Přeji všem svým čtenářům veselé a příjemné Velikonoce.

11 komentářů:

  1. Ale že se mi při tom čtení udělalo blbě!!! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Fuj!! To jsem se lekla :-))
    A přeju taky krásné, veselé a příjemné velikonoční svátky.

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě, že to čtu až večer, kdy vím, že je apríl :-) Představa fakt děsivá.

    I Vám krásné Velikonoce :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to já se taky lekla!:-)
    O zeleném pivu mi vyprávěla dcera, taky studentka...

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je fakt drsný vtip! ještěže JEN vtip!!..no ale voliči jsou nevyzpytatelní... a Jirka, ten ví, jak na ně ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. No právě jitko, aby ten tvůj apríl..raději nedomýšlím:-(

    OdpovědětVymazat
  7. Jééžiš jak já se lekla. V tomhle panoptiku je možné vše a ke všemu jsem zapoměla co je za den. No ale pejsáček u pomlázky můj tlak stabilizoval :o)

    OdpovědětVymazat
  8. Nemaluj čerta na zeď ani na apríla :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Vtip by měl pobavit, souhlasím s Vámi, tohle byl detailně vykreslený horor. Ale už je po aprílu, takže zase dobrý:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jitko, dobry, ... taky jsem se vydesila.
    A ja jsem se na Aprila nechala nachytat v radiu, ... nastesti jsem nebyla sama, poslouchala jsem pozdeji, jak rozcileni lide telefonuji do radia :-) Rekli totiz, ze od 1.6. dostanou vsichni nove cisla na mobil a ze budou ted 15-ti mistne. Na netu si pry muzeme za 100 euro rezervovat vybrane cislo, ... si nedovedete lidi predstavit, co to vyvolalo za paniku u posluchacu ...

    OdpovědětVymazat
  11. No, ale dobrý vtip. Ono je asi také těžké něco vymyslet, aby se to neopakovalo a bylo to trochu věrohodné. Živě si dovedu představit, jakou paniku by to vyvolalo v Čechách:-)A já bych na to skočila jak na špek:-)

    OdpovědětVymazat