pátek 9. prosince 2011

Křest

Každá kniha si zaslouží svůj křest. Takové symbolické pošťouchnutí knihy na cestu ke svým čtenářům. Obě své předchozí knihy jsem křtila v příjemném prostředí půvabné kavárny U Prstenu v Jilské ulici. Jan Heřman měl za kmotra Viktorína Šulce, autora detektivních příběhů a televizních kriminálek. Odnikud nikam pokřtila paní Táňa Fischerová, kterou představovat není třebaJ.
A nyní je na čase oslovit kmotra pro Třídní knížkuJ. Času je zatím dost, dohodli jsme se s panem nakladatelem, že (navzdory distribuciL) prosinec zasvětíme prodeji. Cíl: prodat co nejvícJ.
A jelikož je předvánoční doba plná různých večírků a setkávání, ve kterých by se náš křest dozajista ztratil, odkládáme. Nikoli na neurčito, ale na ledenJ Křtít budeme až po Novém roce. Leden je takový plonkový měsíc, tak si ho oživíme křtem Třídní knížky. Zda zůstaneme věrni galerii U Prstenu, je zatím ve hvězdách, ve hře jsou totiž i letenské restauranty. A kdo bude kmotr? Zatím můžete hádat. Je to taková moje novoroční hádanka.

6 komentářů:

  1. Pan ministr školství? :-) Pardon, ale to mi nedalo.
    Markéta K.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych tipla na Marečka, ten by podal i pero...:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Mně by se líbil pan Svěrák. Nejen hezky mačkal coby filmový stárnoucí učitel houbu na hlavy svých studentů, ale pokud mne pamět neklame, tak sám je původním povoláním kantorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Jitko gratuluji k novince. Kdo by mohl být ten kmotr fakt netuším, ale s Vašim smyslem pro humor to bude stát za to..těším se na odhalení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych ráda viděla Martu Kubišovou,nebo pana Kačera a pořádně JI polejte šampusem,at´jak si jí pořídím,pořádně se z ní napiji....hihihi...Daja

    OdpovědětVymazat