pátek 16. prosince 2011

Jak si vedeme?

Asi bídně.  Vlastně určitě bídně.Myslela jsem, jak se budeme prodávat do Vánoc, jelikož po Novém roce už nikdo knihy nekupuje, ale distributor (nebo kdo?) byl evidentně jiného názoru. Mimo Prahu kniha zjevně do knihkupectví dosud nedorazila (mám zprávy z KladnaJ i z Benešova), asi se válí někde ve skladuL, a v Praze snad jen v Luxoru a v Neoluxoru, a to ještě uvádějí, že jde o poslední kusy. Jinde – na Kosmasu- oznamují dotisk 3. 1., což je z mého pohledu houby platnýLL. K Vánocům tedy stále mohu propagovat jen Jana Heřmana a Odnikud nikam.
Tudíž to vzdávám, odkládám to k ledu a jdu se někam zbavit deprese. V tomto dnešním počasí to ovšem bude dvojnásob obtížnéL.

7 komentářů:

  1. No, v našem Kanzelsbergeru se slečna alespoň snažila knihu najít v počítači, třikrát se mne ptala na název knihy. "Bohužel, ještě k nám nedorazila. Zeptejte se později."
    V dalším knihkupectví, které jako jeden z mála původních "totalitních" obchodů přežilo porevoluční tržní hospodářství, se paní na můj dotaz zatvářila velmi udiveně a se slovy: "Tohle slyším prvně." ťukla dvě písmena do počítače a řekla: "Nemáme!" Tím její zájem o mne uvadl. Jako bych se vrátil o těch víc jak dvacet let v čase.
    Nevěšte hlavu, budeme se ptát později. :)
    A co Vaši žáci, mají zájem o Třídní knížku?

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel, ani v Jičíně nevěděli...

    OdpovědětVymazat
  3. Jitko, nesmutněte, já si jí ráda i po Vánocích koupím. A zkusím ji propagovat na mém blogu, třeba to bude nátlak na prodejce:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za laskavé komentáře a morální podporu. Potěšili jste mě. A pro Mutila, žáci zájem mají, ale není moc kde nakupovat. Ale někteří již zakoupili:-)

    OdpovědětVymazat
  5. V Boleslavi zatím také nic. Hlavně že Agáty (Hanychové) mají stohy :-( Těšila jsem se, že ji dcera koupí v HK a taky nic...
    Ale počkám si.

    OdpovědětVymazat
  6. Jitko, já si Vaši knížku koupím i v novém roce. Mně ti neřádi neodradí. Zítra jdu číhnout do Kanzelsbergera, tak uvidím (no a při nejhorším mám v únoru narozeniny, tak bude mít pan manžel návrh na dárek). :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já si na ni taky počkám..kdo si počká, ten se dočká. :-)

    OdpovědětVymazat