pondělí 19. dubna 2010

Dvanáct do tuctu

Pojem dvanáct do tuctu mi mimovolně naskakuje při současném květinovém oceňování, které vyrašilo jako nedočkavé sněženky po dlouhé zimě. Je příjemné, potěšující a hřející na duši. Včera jsem objevila čtyři vlaštovky a dnes jsou další. Všem děkuji. Srdečně, upřímně a s pomyslnou květinou na dlani.
 Jmenovitě Monice, Katce s Nancy i AndyPan. A posílám všem jak zpátky, tak i těm ostatním. Prostě dvanáct do tuctu (Lucka, Laďka a Pavel, Katka s Nancy, Gabro, Aya, Aranel, AndyPan, Almerka, Monika, Miška, Vlk, Handy, Halkáčci, Helaovečka, Aghinblog,Danialexi,Kopretina,Martinovy marnosti, Krista, Beeuška, Babs, Storine Story, Vlaďka, FLo,Marci či můj blogoguru Wlčice:-))
S matematikou jsem sice na štíru, ale jinak to vyřešit neumím. Květina patří všem. Těší mě, že sem všude mohu nakukovat, číst, obdivovat a žasnout. Už to mnozí vyjádřili mnohem lépe a tak já se jen s přáním svým, k těm ostatním připojím.:-) A děkuji. K tomu svítí sluníčko a je hezky, tak mě ani zdržení u kadeřnice nerozladilo. Byla jsem totiž objednaná na pátou, což se ukázalo jako úřední formalita. Na řadu jsem přišla až v půl šesté a to asi jen díky mým zamračeným pohledům, které kadeřnici evidentně stresovaly. Natřela mi odrůstající vlasy a zase se věnovala jiným. Měla dnes narváno, to ano. Ale na druhou stranu, objednala mě na pátou a na to já jsem háklivá. Dokonce jsem chtěla demonstrativně odejít, ale už řadu dní se pohybuji jako čarodějnice ve světě lidí, tak mi nezbylo nic jiného, než vytrvat. Mám tedy natřenou hlavu, odečtený plynoměr i elektřinu a auto v servisu. Samá inovace. Jen služka na žehlení zase nepřišla, takže jsem nalila sklenku bílého a přikovala se k žehlicímu prknu. Nic moc pondělní večer, ale pro mě lepší než opravovat písemky. K těm si to víno nalít nemůžu:-)- (to by pak byla revoluce ve známkování:-)


6 komentářů:

  1. se červenám a děkuji mnohokrát, Jitko! :-)

    ... já žehlím na frankovku ;-) -asi budu muset změnit pohon, protože s tímto příliš výkonná nejsem :-)- a spotřebu mám údajně velkou ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, napsala jste to krásně:-)
    Ke kadeřnici se také chystám, nějak mi to nevychází.Nejsem schopná se ani objednat...
    Žehlení, to je tak nudná činnost, že sklenka vína je vlastně nutnost.-)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za kytičku :-). A žehleníčko mě čeká dnes večer, jen asi bez té skleničky... Já po vínu hodně rychle usínám :-).

    OdpovědětVymazat
  4. Já byla včera a za ocenění moc děkuju...

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuji za ocenění, je to moc milé pro blogařku začátečnici a to že přišlo zrovna od Vás, mě těší dvojnásob.
    Helaovečka

    OdpovědětVymazat