pátek 12. února 2010

Poděkování a ocenění:-)

Od Katky s Nancy jsem dnes (vlastně už včera:-) dostala ocenění mého blogu. Moc mě to těší :-), vážím si toho a jsem tím velmi překvapená. Takové blogařské ambice jsem nikdy neměla.:-) Tímto tedy Katce moc děkuji  a zároveň se pokusím splnit podmínky,což je ovšem pro mě úplně stejně těžké jako pro Gabro, která to tak hezky napsala. Ráda totiž chodím tam, kde už bylo oceněno. Katka to prostě vyjádřila pregnantně. Takže mám ráda Wlčici, Andy, Gabro, Ayu, Marcelu, Mišku... tedy již oceněné. Jdu tedy dál a zde vypisuji svých pět dalších oblíbených blogů. Aby nebylo ve vlčím doupěti ocenění jen jedno, já ještě vybírám Wlka,
pak moc ráda nakukuji k Almerce,
těší mě číst Laďku a Pavla,
zaujalo mě glosování u Lucky
a také ozaj rada čítám po slovensky u Slůňat:-) .
Pravidla tohoto oceněni : Zanechte jméno a odkaz na toho, kdo Vam dal toto oceněni na svém blogu. Pak nominujte 5 blogů, o kterých si myslíte, ze jsou úžasné)
Tak, to je pět mých oceněných  blogů,:
Vlk, Almerka, Laďka a Pavel, Lucka, Krista,.... ikdyž nakouknu moc ráda i jinam. Vůbec jsem netušila,co všechno blogování přinese a to jsem původně jen chtěla prezentovat svoji knihu. Takže tímto děkuji Katce a všem blogujícím za zajímavé a poutavé čtení, za dramatické i hezké situace, prostě za to virtuální sdílení. A přeji Vám, ať Vás i nadále blogování baví, ať ho nenarušují nezdární prudiči,což se také stává, prostě ať to pokračuje v nastalém trendu. A k tomu přeji úplně všem milým blogerům krásný víkend.


2 komentáře:

  1. Aj ja veľmi ďakujem. A hneď idem čítať ďalej, lebo to tu u Vás vyzera ako obyčajne zaujímavo ;-)

    OdpovědětVymazat