středa 15. února 2012

Soutěž

  Naše jarní prázdniny letos nedělají čest svému jménu, jde spíš o nepovedenou variantu prázdnin zimních. Mrazy nás i uvěznily doma, původní plán odjet někam do hor vzal za své. Rozhodně nemohu trávit své volno někde v místech, kde teploty lámou ony mrazivé rekordy, stejně jako jsme nechtěli riskovat, že nám doma něco zamrzne. Stačí, že už máme zmrzlý úsměv. Teď zas pro změnu zapadáme sněhem, což se mi ale zdá lepší variantou předchozích brutálních mrazů.Prázdninové volno tak jako tak trávíme v Praze
a mě tím pádem trochu berou roupyJ. Chci tedy znovu soutěžit. Tentokrát čistě jen pro Třídní knížku, která bude mít 28. března křest a ten den také bude mezníkem v naší hře. Fotografické hře. Soutěž je o tom, zda se někomu povede vyfotit Třídní knížku v knihkupectví.
 A jelikož víme, že ne všude je k dostání, je to úkol vskutku obtížnýJ.  Samozřejmě, může být i Jan Heřman nebo Odnikud nikam, to se jednou schovávalo mezi Nerudou a Němcovou, vskutku luxusní společnost. Tu fotku mám samozřejmě schovanouJ, ale rozhodně netrvám na tak noblesním prostředí. Stačí, když bude záběr z knihkupectví, kde lze knihu koupit. Prosím posílat na mail, před křtem je pak všechny vystavím a proběhne hlasování. A vítěz? Dostane knihu, samozřejměJ 
A pokud se vítěz dostaví na křest do galerie U Prstenu v Jilské ulici, bude k tomu ještě i nějaké překvapení. Tak snad je o co hrát...?J
         ????????       

3 komentáře:

  1. Taky jsme měli nějaký takový přístroj po dědovi. Bohužel se mu prodřel v tom skladu (lomu) ten měch či rukáv či jak se to jmenuje. A protože to bylo za socialismu, tak nebyly náhradní díly. No, možná že by nebyl k opravení ani teď. Prostě skončil na smetišti dějin. On můj otec neměl pochopení pro krásné věci. "Je to jen zbytečná střádanka na prach." To byla jeho oblíbená věta. :)
    Nevím, jestli u nás bude co k focení, ale na křest se pokusím doručit. Ne poštou, ale snad pojede nějaký dostavník. Těším se.

    OdpovědětVymazat
  2. Nooo, tohle je ale rána pod pás. NIKAM se nedostanu a v knihkupectví jsem nebyla snad rok...fňuk. Tady asi nic nevymyslím.

    OdpovědětVymazat
  3. Mutile, také se těším. A musím konstatovat, že některých "střádanek na prach", je vskutku škoda
    Amélie, nezoufejte. Jednak je na fotky dlouhý čas, třeba zrovna do nějakého knihkupectví dorazíte. A pak:-)- fotokreativitě se meze nekladou. Kniha může být i v knihovně. Třeba domácí knihovně:-)
    Nu, hezký den Vám přeji

    OdpovědětVymazat