sobota 25. února 2012

Elektronické čtečky knih

   V  mém okolí se v poslední době vynořilo víc Kindlů, než bych čekalaJ (jen doufám, že mi tam škodolibý Word nevsune -s - J, to by se mohl i někdo urazit). Když jsem se tady nedávno nad elektronickými čtečkami zamýšlela, z reakcí bylo patrné, že to hodně lidí má podobné jako já. Tedy na klasickou knihu nedá dopustit, ale pro praktický život, cestování či čekání u doktora je čtečka jako dělaná.  Nevím, jestli zrovna Kindl je tím nejlepším, co je na trhu, jen ho asi nejvíc znám. A počínaje dneškem, lze na tomto médiu číst i Třídní knížkuJ. Předpokládám, že už bez překlepů! J.
Je tam ale velmi dobré společnosti, což mě moc těšíJ.
 Tím, že mnozí již dávají přednost jenom této formě čtení, je to velmi vítaná aktivita pana nakladatele.  Z jeho stáje jsme mezi e-knihami jako první, takoví pokusní králíciJ, tak snad budeme úspěšní. DoufámJ
(Těším se na první e- čtenáře. I tady platí speciální e-mailová adresa uvedena v knize a tak, až se ozve první e-čtenář, který zakoupil  e - Třídní knížku, vyhlásím ho e - vítězemJ).  
A bude-li  e - prodej fungovat, tak rychle přestaneme být pokusnými králíky a staneme se úspěšnými průkopníkyJ. Každopádně, Třídní knížka jako e-kniha právě spatřila světlo světa a to je důvod k oslavě.
Alespoň u nás domaJ.

2 komentáře:

  1. Tak to gratulíruji!
    A věřím, že pan nakladatel vytáhl z klobouku čaroděje Pokustóna kvalitního pokusného králíka a z Vás bude pěkná pionýrka, tedy průkopnice. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc moc gratuluju! I když já zatím zůstanu u tištěné formy. :-)

    OdpovědětVymazat