úterý 21. února 2012

Leonardo live

Bio Oko patří k tomu nejlepšímu, co na sedmičce máme. Nabízí kvalitní filmy za rozumnou cenu, nedeptá vás popcornem a colou, přičemž k posezení u něčeho dobrého své prostory nabízí taktéž. Je vstřícné k seniorům, pro které hraje v dopoledních hodinách a stejně tak pro maminky s dětmi, které mohu do sálu i s kočárkem, aniž by to někomu vadilo. Dokonce sem mohou i psi, tudíž je možné vzít za kulturou i ZachariášeJ. Sice to nedělám, protože Zachariáš je ještě větší milovník ticha a klidu než já (jaký pán takový pesJ),ale ta možnost tady je a to mě docela obyčejně těší. A nyní přichází Bio Oko s další, podle mého úžasnou, záležitostí. Třeba dnes se můžete jít pokochat výstavou o Leonardu da Vincim, která probíhá v Národní galerii v Londýně. Tam se každý z nás nedostane tak snadno jako do Veletržního paláceJ a když jsem navíc zjistila, jaké jsou na lístky fronty, patrně bych se tam nedostala, ani kdybych zrovna v Londýně pobývala. A nyní je tu tato možnost.  Nejenom si prohlédnout výstavu, ale navíc je doprovázená odbornou přehlídkou kurátorů. Takže se nejen virtuálně ocitnete v londýnské galerii, ale i pokocháte se unikátní výstavou a navíc si osvěžíte angličtinu.  A že jde o výjimečnou akci, o tom svědčí i velký zájem, takže projekce bude nejen dnes, ale i v neděli. Bio Oko fakt stojí za to. A to nemluvím o operních či baletních přenosech z míst, kam se běžně normálně opravdu nedostaneme. Tak dneska, Leonardo liveJ

4 komentáře:

  1. ach.. kéž by něco takového bylo u nás..

    OdpovědětVymazat
  2. To zní skvěle. To by se mi taky líbilo.

    OdpovědětVymazat
  3. ano, první větu několikrát podtrhnout! Miluju "vaše" BIOOKO a taky jsem Majdě dala jako jeden z dárků k * "poukaz" na libovolné představení do tohoto úžasného kina -je totiž i bezbar!! :-)-tudíž dokonalé ;-)

    A děkuji za tip. tohle jsem netušila. Chodila jsem tam jen v létě-a to dost intenzivně ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. ...já netušila, že tam můžou psiska. Ovšem, nesmělo by být žádné promítnuté na plátně...to by Holynky hlasitě komentovaly...ani se tam nesmí natřásat cikánka s šátkem pošitým mincemi...to by bylo hotové tornádo. Jinak už pátrám a moc děkuji za typ.

    OdpovědětVymazat