středa 29. února 2012

Horymír

Má podle našeho kalendáře dneska svátek. Tedy jednou za čtyři roky.  Znám jen toho, který pádí k Neumětelům. A já pádím ke čtrnáctému březnu. Jak již jsem avizovala, budu tady častěji připomínat autorské čtení, aby se letenskýmJ vrylo do paměti a vůbec někdo přišel. A jelikož je to přesně za dva týdny, ve středuJ, dá se očekávat, že za týden budu inzerovat opět. Už visíme i na Alchymistovi, takže si nás třeba někdo k tomu dortíku dopřejeJ. Tudíž pádíme k NeumětelůmJ

3 komentáře:

  1. jména, to je moje :-))

    Já náhodou jednoho "profláknutého" velmiživotaschopného Horymíra znám-
    http://www.horymirkubicek.cz/kauza-ntm/ - pamatuješ? :-) nebo asi spíš :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Já tedy osobně taky žádného neznám, ale dnes posílali blahopřejnou písničku nějakému Horymírovi k svátku a narozeninám zároveň. Za datum narození může většinou příroda, ale dát takovému klukovi ještě jméno Horymír, tak to si představuji, že dítě buď bylo nechtěné, nebo rodiče byli škoti a chtěli ušetřit na dárcích. :)
    A Vy rozhodně do Neumětel nepádíte, Vy totiž umíte. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vidíš, na tohoto hrdinu nových pověstí českých jsem úplně zapomněla. A asi jsem i o něm něco psala,fascinovalo mě, že Horymír šéfuje muzeu a ještě ho vytuneluje. Nu, Jirásek by z takového Horymíra radost neměl:-)

    OdpovědětVymazat