úterý 13. března 2012

Letenské kulturní okénko

 Ještě jednou si dovolím vás pozvat na zítřejší čtení z Odnikud nikam. Slibuji, že už naposledy, příště začnu lákat na křestJ. Pokud máte Letnou na dosah ruky a máte hodinku (déle to trvat nebude) času, zaskočte k Alchymistovi na kávu a dort.  Dnes jsme tady byli na cvičné ochutnávce a kávička i dortík jsou naprosto dokonalé.J Co tedy zítra bude? Pan nakladatel řekne pár slov, talentovaná studentka Angelika zahraje několik hezkých klavírních skladeb a já přečtu ukázku z Odnikud nikam. A bude-li dobrá konstelace hvězd, vypukne dialog neřku-li diskuse na téma vystěhování, Protektorát nebo možná i na úplně jiná témataJ.
A na závěr představím Třídní knížku – jednou kapitolou na odlehčení předchozího vážného tématu, čímž zahájím zvaní na křest. A vy, co máte zítra Letnou z ruky, třeba byste i chtěli přijít a nemůžete J,tak vám se dostane barvité reportáže z průběhu celé akce, samozřejmě i s doprovodnou fotodokumentací.
Tak se těším. Na čtenáře, hosty i na příjemné prostředí. Přijďte se podívat, nebo lépe, slovy pana Horníčka, přijďte pobejt.....JJJ

Žádné komentáře:

Okomentovat