pondělí 9. ledna 2012

Sexem nabité odpoledne

Další víkendové studium připadlo hned na Tři krále, takže jsme se sešli ještě novoročně naladění před posledním studijním půlrokem. Tvůrci studijních plánů se zjevně domnívají, že největším problémem školní metodiky prevence je sexualita, tudíž jsme opět měli sexuální témaJ.  Dnes pod názvem sexualita dospívajících a mládeže. Jak tam tak otupěle v pátečním odpoledni sedíme, zjeví se před námi energická žena celá v černém s koženými doplňky a bylo zjevné, že nám hodlá přednášet. Kolegyně vedle mi špitla: „to je snad nějaká dominaJ?“
 Tudíž jsem opustila svoje počáteční apatické bloudění po internetu a zahleděla se směrem k tabuli, kde stála naše přednášející. No, fakt, musela jsem dát kolegyni za pravduJ. Ale že má šmrncJ.

 Žena se představila a spustila. A zase jsem žasla. Hned v počátku nám odtajnila svůj věk, a jestli mluvila pravdu a je jí čtyřicet šest let, tak jsem jen naprázdno polkla. Hádala bych jí minimálně o deset míň, taková kočka mi připadala. Její projev byl milý, zajímavý a okamžitě nás všechny dokázala zaujmout. Sex sám o sobě zaujme takřka vždyckyJ, ale její podání bylo akční, zajímavé a vtipné.  Už se těším, jak některými novými informacemi obohatím studenty- třeba o mýtu o tom, že s malým kašpárkem lze udělat i velké divadloJ.
      Určitě zajímavé a důležité poznatky jsou ale o pohlavních chorobách, a i když mám pocit, že sex se na děti valí ze všech stran (ani jogurt si nekoupíte bez reklamně odhaleného ňadraJ), informovanost klesá a pohlavní nemoci se šíří rychlosti laviny. Mládež je nejvíc promořená genitálními bradavicemi, od kterých je jen krůček k rakovině. To byla třeba pro mě novinka. Souvisí to s očkováním, které paní doktorka doporučuje všemi deseti.
      Ale abych nebyla jen vážná, dozvěděli jsme se plno zajímavostí z nonverbální komunikace, dostalo se nám lekce ve flirtování a rady, že ženy mají být potvory, protože ty hodné holky mají prostě smůlu. A to i přesto, že atraktivita ženy stoupá s přibývající noční hodinouJ -slova paní doktorkyJ. Ještě bych asi měla ozřejmit, o koho jde. Přednášela nám Laura Janáčková. A na závěr jí vystřídala Alex DoležalováJ. I tady jsem zírala. Znám ji jen z její mediální akce v Reflexu, jako dívku provdanou za J. X. Doležala. Už to samo o sobě vypovídá mnohéJ. Nikdy jsem ji ovšem neviděla life, až dnes.A nechápu, jak na pohled taková něžná dívenka, se stále patrným ostravským akcentem, může mít v oblibě takové extravagantní záležitostiJ. Přednášela ale velmi poutavě a zajímavě, ač byla patrně zaskočena tím, že v auditoriu je zdaleka nejmladší. Aby ne, je jí kolem pětadvacetiJ Ovšem ona je na starší generaci zvyklá, J. X. Doležal je toho živým příklademJJ.
  Skončili jsme docela uvolnění a páteční odpoledne, nabité sexem a erotikou, patřilo k těm lepším studijním záležitostemJ


4 komentáře:

  1. Kdyby ty nudné přednášky byly vždycky něčím zpestřené, to by bylo něco že? :)). A s Laurou máte pravdu, nedávno byl s ní rozhovor v Reflexu a podle fotek bych jí taky tipovala o 10 míň. Prostě kočka.

    OdpovědětVymazat
  2. Pořád se říká, že celoživotní vzdělávání je nezbytností. Toto je doklad, že je to i v oblastech, kde by to člověk zralého věku netušil:-D

    OdpovědětVymazat
  3. A jaký je tedy názor paní doktorky? Lze s malým kašpárkem zahrát velké divadlo nebo ne? Přením se o to, totiž občas končívají naše noční dámské jízdy! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. No, paní doktorka tvrdí, že ne. A když, tak je to náhoda:-) Ovšem naše spory cestou domů opět vedly k tomu, že jsme její tvrzení zpochybnily. Zjevně jde o nikdy nekončící spor:-)

    OdpovědětVymazat