neděle 15. dubna 2012

Nejkrásnější hádanka

Nejkrásnější hádanka můj páteční minikvíz tedy opravdu nebyl, ale hádanka to byla. I vzhledem k tomu, že řešení zůstalo zahaleno. A protože kostýmy k Nejkrásnější hádance ve fundusu také byly, s dovolením jsem si pro odtajnění odpovědí půjčila její název. Tak tedy, Amadea jste tipli správně. Druhý obrázek je z Arabely, když nezbední kluci udělali z pana ředitele housenku, která se následně zakuklila a změnila v motýla. Ó, jak bych si podobnou transakci mnohdy přála udělat. A to už dávno nejsem nezbedný žák-  darebák J. Ale jak by se tím plno věcí usnadnilo, respektive urychlilo. A třetí obrázek je z Marie Antoinetty.  Tam mě tedy zaujaly hlavně účesy, třeba koráb ve vlasech. Nebo klec se živým ptáčkem, jako doplněk účesu.  To by moje kadeřnice koukala, kdybych vyrukovala s podobným požadavkemJ. Tak toliko řešení minikvízu. Hezkou neděli, sto let po ztroskotání TitanicuJ.
 Ještě jedna maska z Amadea

Housenka proměněná v motýla v Arabele

Detail Marie Antoinetty

A na závěr: vlk v rouše beránčím. Už hádat nedávám:-),pro jistotu


3 komentáře:

  1. Nojo,když já tu housenku ani nepoznal, jsem myslel nejdřív, že to jsou nějaké kožky či co. Pak mi ji připomenul komentík Hankie. Ale to už jsem nechtěl psát, zvláště když jsem stejně nevěděl to třetí foto. A nevím ani teď. Marušku Toničku jsem neviděl, nějak mne minula.
    Dá se v těch maskách vůbec dýchat? Asi ano, ale absolvovat v tom celý ples bych nechtěl. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tím, jak blbě fotím:-)to se pak špatně poznává:-) V maskách se dýchá dost špatně, pravda, na ples by to nebylo. Ale na chvilkové zpestření je to legrace:-)

      Vymazat
  2. Hurá, dočkala jsem se se odtajnění, nakukovat chodím celý den, ženská jedna zvědavá.
    No teda, tak Marii Antoinettu bych fakt netipovala. Ale moc mě to bavilo, díky! Zmátl mě Mrakomor v pozadí, tak jsme s dětma přemýšleli nad všema pohádkama, co nás napadly, jak vidno marně.

    Děkuju :-)

    OdpovědětVymazat