sobota 29. května 2010

Kdo si hraje, nezlobí

    Jsem člověk hravý, soutěživý. Ovšem když mě Andy pozvala do hry na desátou fotku, byl to zpočátku nápor na moji nefungující logiku. Kterou desátou? Ze kterého alba? Kdo to ověří? Jaká jsou měřítka? Nicméně jsem pozvání ráda přijala, Andy děkuji a moc jí držím palce v pondělí při státnicích. Ponořila jsme se tedy do prohlížení alb, což je veskrze má oblíbená činnost a ač nefotím vůbec kvalitně, fotím ráda. Podobné to mám se zpěvem:-) Alb je doma mnoho, tady se projevuje moje úchylka archiváře, vše je evidováno, založeno. I v dnešní digitální době si nechávám fotky převádět do papírové podoby, abych je mohla zanést do alba, jelikož počítač mě pro tuto činnost neuspokojuje. Někteří konzervativci prostě zůstávájí v mnohém v minulosti. Ale abych se nezasekla u psaní, jak je mým dobrým zvykem, jdu na tu fotku. V jednom z mých alb byla opravdu - a to jsou ty pěkné náhody - desátá- a tak ji zveřejním. Je ze sedmdesátých let a společně se svým bratrancem a sestřenicí tady jucháme na svatební hostině. Fotku mám moc ráda nejen kvůli milým lidem, kteří tam jsou se mnou, ale i proto, že jsme si po letech (mnoha letech) pohráli a vyfotili se ve stejném složení. Čas prostě letí jako bláznivý:-) Rozdíl obou fotek je mnoho desítek let:-) Až se budem fotit za pár let, tak ta první už bude vzácnou historicku relikvií z jiné časové dimenze. A teď ještě pozvání. Aby se to netočilo pořád dokola, ráda bych pozvala Laďku s Pavlem, Almerku, a Babs:-) Hrajeme na desátou fotku:-)








7 komentářů:

  1. Krásná fotka a bezva nápad, pravidla by se mohla upravit na fotku před a po letech:-)Můj muž taky takovou fotku "po letech" má a moc si jí cení

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné! Mám ráda vzpomínkové fotky!
    Hezký víkend a snad už bude i trošku sluníčka:o)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle pohladilo. Musím se nad fotkama v mém albu zamyslet taky. Hezký víkend :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná vzpomínka před i po letech:-) a musím říct, podoba se nezapře:-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju za pozvání do hry.

    Hezké porovnávací fotky :-) Taky něco podobného mám. Se svými sourozenci o 10. výročí rodičů od svatby a po třiceti letech, o 40. výročí. Navíc ve stejném obývacím pokoji na stejném místě.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné foto ,moc nám to sluší,jsme stále mladí jenom jsme trochu povyrostli...

    OdpovědětVymazat
  7. Jejda, Pepo, díky:-) Ráda Tě tu vidím:-)

    OdpovědětVymazat