čtvrtek 17. června 2010

Večírek

   Jsou dny, kdy dumám, co zajímavého by se hodilo na blog. Těžko něco vybrat. A pak se sejde tolik událostí, že je nutno sestavit pořadník. A i z toho důvodu píši o pátečním večírku až dnes. Ne snad, že bych každý večírek musela evidovat, ale tady šlo o večírek maturitní. Jednou už jsem tady o svých maturantech psala pod názvem definitivní konec. Ale jak známo, všechno je jinak, a i proto definitivní konec vlastně nastal až v pátek, kdy jsme se sešli na maturitním večírku. Je to událost radostná i nostalgická, takové klasické dva v jednom. Atmosféra je uvolněná, stresy pominuly, takže se mohlo vesele klábosit, popíjet a vzpomínat. Šla jsem jen na skok a zůstala „na ježka.“ Pro ty, co neznají termín na ježka: jde o stav, kdy už jste obtesáni zvednutými židlemi, všichni slušní hosté již odešli a znavený personál postává u dveří a významně (často i vztekle) kouká na hodinky. I tento pátek to tak dopadlo (až na ten vzteklý personál- ti byli naopak velmi milí) a z toho celkem jasně vyplývá, že večírek se vydařil. A teď už jsou před námi jen abiturientské srazy po pěti, deseti,patnácti…..letech.
  Vybavila jsem si svůj vlastní maturitní večírek. Kde bych si tenkrát pomyslela na setkání po X letech. Kdo by se s takovými babkami a dědky scházel? A jak se teď rádi s holkama a klukama vídáme. Jen doma vždycky vzbudí smích, když řeknu, že přišli skoro všichni kluci i holky:-)

7 komentářů:

  1. PS: Moc hezká úprava blogu!!! To Handy??? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je paráda, že se akce vydařila!!! :-) Také si vzpomínám na ten náš večírek... Zarezervovali jsem si Poseidon a nebyli jsme sami. Jen personál si myslel, že se jedná o jednu třídu :-D. Dokonce jsme si objednali stejné jídlo a počet také seděl, tak nikomu nebylo nic divné. Až když jsme všichni dorazili a řešilo se, kdo zůstane a kdo půjde :-D. V okolí bylo všude plno. Zůstali jsme všichni. Jen po jídle jsme naběhli do kuchyně pomoci s nádobím, aby se mohla najíst druhá várka :-D. A plus bylo, že měli víc kluků ve třídě a takové hezčí :-D... Do dnes vzpomínám na jistého "Boba", kterého jsem už nikdy neviděla. Ale koukal na mne zamilovaně a hezky mi držel ruku :-DDD.

    OdpovědětVymazat
  3. Ha, blog vypadá jinak (moc pěkně). A je moc fajn, že se večírek vydařil. My po matuře šli ke kamarádce do rodinného domku a tam jsme si opékali buřty, popíjeli a tak :-) Večírky se u nás říká těm, na kterých dostáváme šerpy (plus jsou ještě stužkovací, kde se dostávají stužky na batohy).

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za pochvalu, sama jsem udělala:-) My šerpy rozdáváme na plese, stužkovací večírky také znám, ale moc nepraktikujeme.:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Fakt mi vždycky připadá divné jak jsou všichni tlustí a zestárlí. Jééjda a pak se podívám do zrcadla :oDDDD

    OdpovědětVymazat
  6. Blog je v krásném novém kabátku, jste šikovná, změna se mi líbí:-)
    "Na ježka" neznám, takže díky za vysvětlení, prima, že jste si maturitní večírek pěkně užili:-)

    OdpovědětVymazat