středa 11. září 2024

Působí na vás úplněk?

Často se setkávám s tvrzením, že za špatný spánek či nekontrolovatelné přibírání na váze může úplněk. Jde o tak silnou vesmírnou záležitost, že ji svým rozumem ani vůlí nedokážeme zvládnout.

 Že na tom něco pravdy určitě je by mohli vyprávět třeba somnambulisté, tedy lidé náměsíční. Či spíše jejich blízcí, protože somnambul si údajně nic z toho, co činí, nepamatuje.

Prostě Měsíc je pro nás velkou záhadou a jeho jevy dosud nejsou spolehlivě objasněny.

V září nás čeká úplněk v půlce měsíce. 

Podle všech lunárních příruček jde o úplněk ve znamení Ryb, kukuřice a zlátnoucího listí, který prý má velký vliv na usnadnění komunikace a zlepšení mezilidských vztahů.

A to může být pro září zajímavé poselství, bez ohledu na sílu novoluní či na víru v úplněk. Přichází doba lepších mezilidských vztahů. A pokud to zářijový úplněk posílí, jenom dobře.

   Zkusili jste někdy vesmírné jevy vnímat s právě probíhajícím ročním obdobím?  Například tím, že se zpomalíte a vědomě na sebe necháte působit měsíční energii? 

V září se taková příležitost s přicházejím silným úplňkem přímo nabízí. Není vyloučeno, že je v tom nějaká zákonitost, že zářijový úplněk cílí na mezilidské vztahy. Vezměme si, co všechno musí udělat září? A když jeho přírodní úkony přeneseme na naše vzájemné chování, pak je to docela dřina. Musí zklidnit vášně, obarvit vztahy či zkrátit vzdálenosti. Ostatně, dle vlastní fantazie si můžete doplnit i další zářijové aktivity, Užijte si tedy září nejen podle fází úplňku, ale i hezky barevně podle přírodních rytmů. Kupodivu to jde dohromady, jen tomu dát šanci.. 


A pokud to zářijový úplněk posílí, jenom dobře.

Žádné komentáře:

Okomentovat