pátek 15. června 2012

Běh pro paraple

 Včera jsem si zaběhla pro paraple. V běžném i přeneseném slova významu. Prvně, když jsem nevlídně zataženým ránem mířila k lékaři, tak bylo nutné vrátit se pro paraple alias deštník čínské výroby, který ovšem bohužel nevydržel nečekaný nápor větru a zlomil se. Takže jsem stejně zmokla. Podruhé jsem pro paraple běžela odpoledne v Letenských sadech, kde se konala již tradiční charitativní akce Zdeňka Svěráka. Funkce startérů se úspěšně zhostili pánové Táborský a Nový, Jiří Macháček si zase zatančil s mažoretkamiJ. Sto metrů, to není žádný běh (tedy pokud nechci imitovat Bolta a to opravdu nechciJ),někteří běhali i pozaduJ, a jelikož už nelilo, bylo to docela humorná akce. Rozbité Letenské sady se staly kulisou pro příjemné odpoledne, které v závěru trochu prosvětlilo i nesmělé slunce (že budou o víkendu tropy se mi zdá takřka nepravděpodobnéJ). Večer tady duněl MIG 21, ale to už nebylo nic pro nás, milovníky ticha. Raději zpátky do tichého domácího azylu, s novým tričkem s parapletemJ. A ještě jsem stihla manikúru a nové nehty. Úspěšný běh pro paraple. Jen deštník si musím koupit nový. Pokud možno nikoli made in ChinaJ





Trička šla docela na odbytJ



                                                Na startu se zaníceně diskutovaloJ

3 komentáře:

  1. Na made in China jsem už dlouho alergický. Opravdu nevím, proč se Evropa proti tomu šuntu nebrání. Holt řeč peněz je silnější než řeč rozumu.
    Není v nějaké staré věštbě, že nás zaplaví žlutý národ? Jestli ano, tak se to začíná vyplňovat.
    Nehty máte pěkné. U nás je taky někok těchto studií, ovšem obsloužily by vás opět Asiatky. :)
    Tak Vám alespoň zatleskám za to Paraple. Já už nedoběhnu ani pár metrů na autobus.
    Hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nehty, povedly se. Co se týče čínských deštníků, mám stejnou zkušenost :). Opravdové paraple p. Svěráka - to musel být luxusní zážitek.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak běh se svojí nohou už taky nezvládnu. Nehty jsou nádherné, ale já bych s nimi neuměla pracovat v domácnosti.

    OdpovědětVymazat