sobota 4. prosince 2010

Vídeň

Tak jsem měla čertovský víkend trávit ve Vídni. Místo dlouhodobě plánované výstavy Frídy si ovšem vařím vídeňskou kávu doma ve vytopeném bytě, otloukám omítku a vařím adventní punč řemeslníkům,kteří se snaží odmrazit naše zamrzlé okapy a zamést sněhem zavalenou střechu. Je to peklo v reálu, ani nepotřebuji Mikuláše, nadílka přišla vskutku zhůry. Jen ten anděl by se hodil, nějaký anděl strážný, který by odvedl svou práci. Nu,zatím musím spoléhat na řemeslníky. Jdu vařit další punč:-) A radši už žádný výet neplánuji, protože kdo ví,co by se ještě mohlo stát.

8 komentářů:

  1. Moc mě to mrzí, že ti čertovská smůla překazila tak pěkné plány... Ale tak někdy příště, hlavně ať to s kalamitou zdárně dopadne :-)

    OdpovědětVymazat
  2. taky přeju, a´t to co nejdřív je u tebe zase útulné amáš tam jako v nebíčku ateplo hak v peklíčku...

    OdpovědětVymazat
  3. Snad Vám to ještě vyjde, Frida fakt stojí za vidění - ale jestli mohu radit a jestli Vám to časově vyjde, tak hned ráno po otevření, pak je tam příšerně natřískáno. Markéta K.

    OdpovědětVymazat
  4. Jej, to je tedy nadílka zhůry. Přeju, ať je brzy hotovo.
    A dlouho jsem tu nebyla a máte moc krásně nový blog.

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, že to nevyšlo... Určitě to byl dárek k dnešnímu svátku. Přeji všechno nej!

    OdpovědětVymazat
  6. Jéje, to je škoda.Ale zas bude na čas vystaráno, doma budete mít pěkně a ta Vídeň vyjde příště!

    OdpovědětVymazat
  7. Jitko,doufám,že máš už doma hotovo a řemesníci odvedli svou práci na 1 s *.Ale mám dojem,že jsi už o této kalamitě psala někdy v loni ve stejný čas?Nebo se pletu?Mrzí mě,že to takto dopadlo.Myslím sníh na střeše a potom doma potopa:-(.

    OdpovědětVymazat
  8. Jo jo, Miško, loni to bylo stejné. Ale v létě se střecha intenzivně opravovala, tak jsem podlehla dojmu, že vše bude v pořádku. Vymalovala jsem a těšila se na klidnou zimu. A znova. A trochu se bojím, že se to bude opakovat. Holt, pražští řemeslníci neumí odvést kvalitní práci. Ale děkuji (a to všem) za podporu, když se člověk vypovídá (respektive vypíše) hned je to lehčí. Ovšem dnes sněží a sněží a sněží:-) Bílé peklo :-(

    OdpovědětVymazat