sobota 18. září 2010

Omalovánky

Tak nějak se právě cítím. Celý den jsme malovali. Byt je sice nyní čistý, krásně barevný, jen já jsem vybledlá a zralá do postele. Jestli ji ovšem přes hromady vyházených knih objevím. Vymalovat malý byt je snad ještě horší než velký dům. Není totiž kam stěhovat, tak to taháme sem a tam jako kočka koťata, čekáme, až to uschne a pak se to zase posouvá o kousek dál. Prostě sobota jako vymalovaná:-) Ale až se to usadí, budu ráda, že jsme se do toho pustili. Teď mám akorát barevné mžitky před očima:-)

6 komentářů:

  1. Teď to zní a vypadá hrozně, ale až SE vše uklidí,srovná a doladí, bude to úžasné a jak to bude vonět! Já jsem asi trošku ujetá, ale ten pocit absolutní čistoty, vůně po čerstvé barvě, krásně vyrovnaná knihovna atd... to mě dává sílu přežít to předtím!
    Milá , Jitko, vydržte!!! :o)

    OdpovědětVymazat
  2. To taky znám...já tak nějak maluju vždy měsíc před porodem. Asi hnízdění či co...no. Taky znám to poposouvání a popostrkování v malém bytě...a přeju at se brzy radujete z hotového a užijete si tu krásu a vůni novoty. :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Jitko, my byt po kouskách rekonstrujeme, přestavujeme, malujeme....už čtvrtý rok. Právě z toho důvodu, že není kam dát stávající nábytek. Takže vím jak se cítite. Ale bude to nádhera, jen si jako moje kamarádka na oslavu nově vymalované kuchyně neotevírejte červené šampáňo. To je skoro k zbláznění

    OdpovědětVymazat
  4. Joooo, a bude ilustrační foto? doufám

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle je pro mne téma velmi depresivní...neb jsem dodnes nezlikvidovala ten binec, co mi vznikl v obýváku v důsledku přestavby a malování ložnice. Vše bylo vystěhováno ven a teď se to tam ne a ne vejít! :-( My se letos taky vrhli do barevných stěn, léta jsme měli nemocniční bílou, vypadá to o dost lépe!! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. tak ať se dílko povede k všeobecné spokojenosti..a taky se přimlouvám za foto!

    OdpovědětVymazat