neděle 29. prosince 2013

Co se chystá..........

Dnešní nedělní povídání o knihách nebude o tom, co jsem přečetla, ale co se chystám číst. Díky Ježíkovi, který byl tak hodný, myslel na moji čtecí závislost a rozhodně mi připravil dávky větší než malé. Takže se těším na Druhý život Marýny G., čeká mě bestseller Zmizelá či Kejklířova žena. Objevily se i vzdělávací knihy, takže konečně pochopím, jak chápat moderní umění či jak má člověk vystoupit z davuJ. Krom toho se objevil detektivní příběh a samozřejmě několik knih s historickou tematikou. Přidala se i půjčená Poslední aristokratka, do které jsem již nahlédla a která mi tedy pěkně polechtala bránici. Ne nadarmo je nejlepší humoristický román loňského roku. Místy jsem se smála i nahlas, což se mi už dlouho nestalo.
 Novinkou byly letos audioknihy, které vychutnávám nejvíc při jízdě autem a děsně mě to baví. Takže se chystá velké novoroční čtení i poslouchání. A s ním je i spojená víra, že za rok pod stromečkem bude i Nic nového pod sluncem.
I  když, start bude mít už v lednu, takže kdo ví, co si přát do příštích Vánoc?Třeba jako audioknihu. Nebo jako e - knihu, to je už Třídníknížka, takže třeba se stejnou cestou vydá i Nic nového pod sluncem.. 
     Uvidíme, zatím je na řadě čtení darované. Těším se.
               
     Nastávají(vlastně už probíhají) čtenářské lukulské hodyJ

                

     Obálka titulu Už je tady zas    Obálka titulu Průvodce protektorátní Prahou   Obálka titulu Dějiny legendárních zemí a míst

 Obálka titulu Druhý život Marýny G.                               Obálka titulu Psí příběhy .....atd

2 komentáře:

  1. Už jsme tady zas je naprosto skvělá kniha, tak současná..... četla jsme ji letos těsně před volbami, mám jí s nimi spojenou..... doporučuji, četla jsme jedním dechem. Ecova nová kniha mi zatím úplně unikla! Děkuji za tip....

    OdpovědětVymazat
  2. Audioknihy miluju!! A Už jsem zase tady bylo před Vánocemi docela náročné sehnat, ale ulovila jsem a dala darem. Bylo to taky na doporučení...až zlikviduju stoh čekajících knih na mém nočním stolku, určitě po ní sáhnu taky ;-)

    OdpovědětVymazat