středa 26. května 2021

Zpívat zakázáno

 Už můžete na koncert.  Na fotbal už dávno. Do hospody na zahrádku. Pravda, počasí tomu nepřeje, je pořád až vyčerpávající zima, ale můžete. Lze i do venkovního bazénu, kde se sice nesmíte převléknout, osprchovat ani vymočit ( pokud tedy nemočíte do bazénu, tam to vládě asi nevadí, ale na veřejné wc prostě v rámci hygienických zákazů nelze). 

Můžete relativně dost věcí, jen zazpívat si ve škole ne. Tam pořád trvá zákaz zpěvu. 

Nevím, proč si vláda na ty děti tak zasedla. Musí se testovat, navzdory tomu, že jsou otestovaní, musí se dusit v rouškách a respirátorech. A zpěv pořád zakázaný. Asi aby náhodou děti neměly nějaký důvod k radosti, potažmo ke zpěvu:-). 

Je to zrůdné, co tato vláda dětem dělá, jak se k nim chová, a stejně zrůdné je to, že to nikdo neřeší, nikomu to vlastně nevadí. 

Však už jsou ve škole, tak co, že? Ať se klidně udusí, vždyť ty roušky musíme někomu vnutit. Šílené. Je na čase, aby za toto zvěrstvo byl někdo zažalován a po zásluze potrestán.

2 komentáře:

  1. Každý nádech radosti v dnešní době je, téměř zločin. Co bychom mohli očekávat od vlády která střídá ministry zdravotnictví , jak hráče hokeje při zápase😒

    OdpovědětVymazat
  2. Paradoxní je, že už nám nejde ani ten hokej:-(

    OdpovědětVymazat