čtvrtek 6. listopadu 2014

Fotoateliér

Návštěva profesionálního fotoateliéru je vždycky zážitek. Jednak je to příjemné vybočení ze všedních dní, jednak si člověk znovu uvědomí, že nafotit hezkou fotku není zas úplně jen tak. A v našem případě to v neposlední řadě také znamená, že se chystá ples, tablo a další nezbytnosti maturitního roku. 
Dnes jsme tedy fotili na Chodově. Fotky zatím zveřejnit nemohu, ještě jsou trochu zahaleny tajemstvím a k odtajnění teprve dojde. Tak jen malý záběr z ateliéru a pár poznatků z odpoledne: charismatický a milý pan fotograf, příjemné prostředí a veselí studenti. Byla legrace, docela se to vydařilo. 
Přineslo mi to ale i jeden šok. Dosud jsem nezažila, že by se někdo prostě nešel fotit na tablo. Dnes mi dva hoši nepřišli. Prostě se jim nechtělo...
Že to vlastně zkazili i těm druhým, je jim zjevně fuk. Jim se prostě nechtělo:-( 
To jsem tedy zírala. Zjevně tedy svoje děti pořád neznám. A také se pořád musím učit, mám totiž takový neobytný pocit, že to se hned tak nevidí...
Nicméně, ti zbývající si to užili a teď se těšíme na krásné profi fotky:-)



2 komentáře:

  1. Musím říct, že já v tom problém nevidím..nechtějí, tak nechtějí. Moje dcera se svých vrstevníků straní, bojí se jich...a nejspíš za dva roky také odmítne...ale proč ne..není to povinnost. Ale jinak může být návštěva fotoateliéru prima.

    OdpovědětVymazat
  2. Není to povinnost, to máte pravdu. Je to jen letitá tradice. Když nechtějí, nechtějí je také přístup....Jen ty ostatní děti mají pocit, že jim to prostě zkazili. A rozbili nějakou tradici. Ovšem, problém to není a jako problém to také neřeším. Jen údiv, ten zůstává.

    OdpovědětVymazat