čtvrtek 24. ledna 2013

Taxi

Taxi využívám ve svém životě poměrně málo. Když jedeme na dovolenou, když se nečekaně protáhne nějaké posezení ve městě a trmácet se noční sockou je spíš adrenalinový risk s vlastním životem než kultivovaná přeprava do domácího prostředí, někdy když se jede z divadla nebo na ples. Tedy akce v podstatě spočítatelné na prstech obou rukou. Nicméně někdy jeden skočí do taxíku i v zcela jiných situacích, než obvykle. Zejména je-li zvědavý a soutěživý jako já.  A tak se mohlo stát, že jsem při zimních potulkách Prahou narazila na taxík přímo televizní. Už na gymnáziu nás učili, že líná huba holé neštěstí, tož to zkusím, říkám si. A jo, vyšlo to, svezli mě. Přesně řečeno, vezla mě Monika Absolonová, která je tedy neskutečně, ale opravdu neskutečně milá a příjemná. Ona tak samozřejmě působí i z obrazovky, ale v reálu je to velmi milá a příjemná žena, ze které to vyzařuje, žádná póza. No, a ta mě povozila po Praze. Jezdí báječně, a když jsem dorazila na Smíchov, tak jsem si i něco vyhádala. Což je překvapivé, neb jsem chvílemi byla docela nervózní.  Ale vystupovala jsem z vozu docela spokojená. Jak moc, to až v televizi, někdy během února či března. Jsem zvědavá, jak zvládnu zpětný pohled na sebe samu, to nemám moc ráda. Ale zážitek z taxíku byl veliký. Prostě prima zpestření dne J.


                                      

7 komentářů:

  1. Tak to gratuluji! K výhře i k mediální slávě:)
    Pak dejte echo až se to bude vysílat.

    OdpovědětVymazat
  2. To je moc pěkný zážitek !
    Vůbec nepochybuji, že jste otázky zvládla hravě :-)
    Já bych na tom byla podstatně hůř, s vědomostmi, ale i s nervozitou!
    Pravděpodobně bych raději šla pěšky ;-)
    Občas Taxi v TV sleduji, snad chytnu ten správný díl.

    OdpovědětVymazat
  3. Dámy děkuji.Zážitek to opravdu byl.O mediální slávě pochybuji, nervozita byla také, docela velká. Vysílat se bude někdy během února či března, upozorním předem.
    Děkuji a hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi profesionální soutěživec! :-) No ale kdo jiný už by do zvědavého taxíku měl nastoupit :-) I když občas se tam tedy najdou esa, co vystupují pomalu za rohem :-))
    Dej pak vědět, rádi se podíváme!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc Vám gratuluji! Jste statečná, já bych to určitě nezvládla. Moc se těším na televizní záznam. I když se pravidelně na tento pořad nedívá, Vás si ujít nenechám!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to si nesmím nechat ujít! Těším se.

    OdpovědětVymazat