úterý 25. ledna 2011

Místo čokolády

Dnes přišel čas na druhý exkluzivní dárek. Celý život bojuji s linií, a jelikož jsem jí letos vyzvala na nelítostný souboj, dostala jsem místo čokoládových bonbonů čokoládovou masáž. V sychravém odpoledni jsem se na ni vypravila s vidinou příjemného zážitku, který se doopravdy dostavil. Byla to pro mě premiéra, dosud jsem čokoládu vždy jen konzumovala, tak jsem byla náležitě napjatá. V příjemném prostředí letenského masážního studia se mě ujala žena, na které bylo zjevné, že svou práci dělá ráda. Ulehla jsem tedy na masážní stůl a jala se očekávat, co bude. Nejprve mi zahalila hlavu, neb z vlasů se čokoláda špatně vybírá. A poté už místností zavoněla klasická vůně čokolády, kterou mi nejprve udělala peeling celého těla. Poté na mě horkou směs pomalu nalévala, asi jako na vánoční cukroví. Vznikla ze mě tedy jakási obří pracna, kterou potom žena zkušeně promasírovala. Celý tento regenerační proces trval asi hodinku. Pak mě do toho ještě zabalila, abych si v teple pěkně schrupla. Což jsem také promptně splnila. Následná očista byla sice krapet náročná, ale ze salonu jsem odcházela bez čokoládové krusty. Zato se kolem mě vznášela čokoládová vůně a tělo bylo krásně prohřáté. Ani vlezlý déšť na tom nemohl nic změnit. Pokožka se vyloupla hebká a náladu to zvýšilo o sto procent. Ne nadarmo se říká, že čokoláda produkuje endorfiny. V masážní podobě tedy určitě:-)

7 komentářů:

  1. To vypadá náádherně. Jaktože mně Ježíšek nenadělil takový dárek? :-) Budu si s ním o tom muset promluvit. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. horší je,že já bych hnala domů natěšená na kus čokolády:-) To vímjistě...

    OdpovědětVymazat
  3. Už vím o co si budu letos Ježíškovi psát :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám rád Studentskou pečeť, ale ta by se asi na masáž nehodila. Ale jinak věřím, že to muselo být příjemné, už jenom ta vůně...

    OdpovědětVymazat
  5. Juuuu, zní to a vypadá nádherně. A pobavila mě část "Vznikla ze mě tedy jakási obří pracna" :-) Každopádně tohle bych jednou chtěla zažít.

    OdpovědětVymazat
  6. Dárkové poukazy miluju! taky jich tu několik mám! jeden i k vám na Letnou- do rest. Nad Královskou oborou.
    Čokomasáž neznám- ale čokoládu můžu, takže předpokládám, že je stejně příjemná i na povrchu těla ;-)...tos šla domů jako "holka k nakousnutí", že? :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Včera holka k nakousnutí, dneska jak vysátý čokoládový bonbon:-)Ale bylo to moc fajn, dámy, doporučuji, vyzkoušejte:-)

    OdpovědětVymazat