pátek 13. června 2014

Letní vycházka


Při naší nedávné letní procházce jsme narazili na tohoto pána. Hezky z dálky spořádaně zdravíme, na venkově se většinou všichni zdraví. Tento muž však neodpovídá. Jen nás upřeně pozoruje. Že bychom se dostali na soukromý pozemek? 
Nikoli, jen zrak s věkem slábne. 


Nezdravící muž je totiž vodník. Patrně hlídá ono místní jezírko. Na stromku za ním ještě seděla čarodějnice, která ale zmizela i z našeho foťáku, takže skutečně disponuje nadpřirozenými vlastnostmi. 



A roztomilé kůzle zase zaujalo Zachariáše. Ale jen na chvíli, starý pán už nehodlá poskakovat po louce jako kůzle:-).  Ale dají se najít opravdu kouzelná zákoutí.
Škoda jen, že tropická vedra tak rychle pominula. Dělala mi dobře a konečně mi nebyla zima. Navíc jsem se cítila tak letně, prázdninově....Snad se to vrátí...:-)

6 komentářů:

  1. Vodník je super a takhle z dálky bych ho zdravila taky:))
    Obdivuji Vás, že jste si vedro užívala... já byla nepoužitelná....
    PS: jakpak se daří Maxovi, to bude už pořádný pesan že?
    Hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já ve vedru ožívám. Děkuji za dotaz na Maxe, je to mazel a zároveň lump. A velikán, to máte pravdu. Brzy dodám i nějaké foto. Děkuji a také přeji hezký víkend.

      Vymazat
  2. Taky patřím k menší skupince lidí, kteří tropická vedra neproklínají, ale mně nevadí ani tuhá zima, teda pokud přijde v lednu nebo v únoru :-) . Miluju proměny počasí, když odpovídají roční době. Pavel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tím mohu jen souhlasit. Mně tedy kapku tuhá zima vadí, ale v únoru či lednu ji snáším celkem ochotně a bez problémů. Hezký letní víkend přeji

      Vymazat
  3. Velké teplo v pohodlí, mé tělo nic nebolí:-)))

    OdpovědětVymazat