pátek 18. září 2009

Radůza

Nejdřív bych tady chtěla přivítat nové návštěvníky a stálé čtenáře, těší mě, že tady jsou a mám z toho radost. A protože nedávno jsem zachytila diskusi o Radůze a následnou radost z jejího koncertu, odkazuji tady na časopis Sanquis, který se mi dnes dostal do ruky a kde je o Radůze hezký a zajímavý článek. Myslím, že její fanoušky určitě potěší. Je to http://www.sanquis.cz/  Na netu je bohužel jen anonce, celý je v tištěném časopise, ale za zmínku stojí. Také mě tam docela zaujal nový projekt toho časopisu, který se jmenuje aktivní dítě. Má údajně obsahovat kontakty na volnočasové aktivity dětí všech věkových kategorií. Navíc se má jednat o interaktivní portál, takže by tam mohl se svým tipem každý, kdo mý zkušenost s nějakou kvalitní mimoškolní činností.  Pominu-li  nesporný fakt, že většinou všechno mimoškolní bývá zajímavé, nemusel by to být marný portál. Uvidíme.

2 komentáře:

  1. Opět trefa!!! na Radůzu jdeme koncem října do H.Počernic-kde by měli mít nově opravené divadýlko(bezbar.!!) :-) Já osobně ji nejraději měla v Balbínově hospůdce na Vinohradech.Ta už je ale na davy fanoušků malá :-(( Ale měla svoje kouzlo a atmosféru...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak si to hezky užijte, Radůza je šikovná holka a jistě to bude zážitek. Balbínovu hospůdku mám také ráda, ale změna je život.:-)

    OdpovědětVymazat