čtvrtek 17. září 2009

Hrdý Budžes

Můj nakladatel mi poslal kontakt na Irenu Douskovou, přesněji řečeno na její nové stránky a blog. Bloggování je asi vskutku fenomén dneška jak jsem zmiňovala už v blogorománu. Zrovna na něj slyším reklamu v televizi, Viewegh je vážně komerčně dokonalý manager. A http://www.blogovyroman.cz/ zajímavý projekt. Zkuste ho:-)
 Já jsem ráda, že máme s paní Douskovou společnou Jalnu a pana Sládečka ( to je můj nakladatel a její příbuzný), ona totiž vážně umí. Kdo četl jejího Hrdého Budžese, dá mi za pravdu. Nechávám tady odkaz na její stránky, jsou fakt pěkné: http://www.douskova.cz/ A dá se přes ně sehnat i lístek do divadla. Takový Budžes s Bárou Hrzánovou je fakt zážitek. Nezbývá mi než doufat, že i Odnikud nikam bude jednou stejně uspěšné.
http://www.jalna.cz/

2 komentáře:

  1. Mohu potvrdit, že Hrdý Budžes je mezi mými TOP 10 :-)) V divadle jsem ho viděla asi 3x, četla a koupili jsme si i CD. Naposledy s námi byl v Motole v nemocnici- a opět nezklamal ;-) Majda ho miluje, bavíme se doma hláškami... super dílo. I Oněgin byl Rusák v Dlouhé stojí za vidění!!

    OdpovědětVymazat
  2. Oněgina jsem dosud neviděla, ale jestli je stejný jako Budžes, tak už teď se těším.

    OdpovědětVymazat