středa 12. června 2013

Inspirace

Řada blogů, kam ráda nakukuji a čtu je, je pro mě velmi inspirativní. Ať už kulinářskými výtvory, šikovností vlastních rukou, nápady pro domácnost, životním optimismem,krásnými fotografiemi, pěstitelskými úspěchy  či schopností překonávat nepřízeň osudu. V podstatě jsem tím vyjmenovala i všechny věci, které buď neumím vůbec nebo jen velmi málo. Ale číst si o tom je krásné a někdy i nabíjející. Inspirativní. A to i přes to, že rozhodně nejsem královna kuchyně, ruční práce mě minuly absolutně ( tím pádem jsem i ztratila naději na opravu počítače u pana Wlka J), fotím tak, jak mi primitivní malý digitál dovolí, tedy bídně, nejsem majitelka tzv.zelených rukou, tudíž většina květin v našem bytě patří k těm odolným druhům, které by přežily i v klimaticky extrémních podmínkách. Optimismus je obor, ve kterém také nevynikám, tu sklenici mám spíš poloprázdnou než poloplnou, takže musím stále bojovat a inspirovat se. Řadu knih jsem přečetla díky inspiraci na blogu, stejně jako navštívila plno divadel či filmových představení.  
A dnes si chci přihřát svou polívčičku. Třeba někoho inspiruji ke koupi Třídní knížky do tramvaje
Blíží se konec roku a mohl by to být i dárek pro oblíbeného (nebo jako trest pro neoblíbeného J) kantora. Buď k obligátní květině nebo místo ní. Aby se učitelky nepřesouvaly  posledního června ulicemi  zavalené pugéty kytek, díky kterým jsou naprosto jasně identifikovatelné J.
Takže se tady inspirativně ptám ústy Třídní knížky J
„Chcete mě?“
"Jsem i v e-podobě." J

A děkuji všem spřáteleným blogům za inspiraci J
                                                        Moje třetí kniha

3 komentáře:

  1. :-)) můžeš panu Wlkovi třeba napsat knihu :-)) ... nebo mu chodit uklízet- místo mě ;-)!

    OdpovědětVymazat
  2. Knihu snad, byť nevím, zda by měl chuť ji číst. Ale úklid, to, holka, není to pravé ořechové:-) Ale jako inspirace dobrý..:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já zase neumím napsat knihu, tak se všichni krásně doplňujeme.
    To je už další pokračování "Třídní knihy do tramvaje"?:-D

    OdpovědětVymazat