úterý 27. listopadu 2012

Patriot

Přišlo mi psaní. Skutečné, na papíře a do schránky. A ty já ráda. Když jsem ho s napětím vysvobodila z obklíčení reklamních letáků, bylo navíc jasné, že nejde ani o žádné nezaplacené účty, ale o opravdické (byť zatím tajuplné) sdělení. Na obálce se jako odesílatel vyjímala adresa Asociace nositelů legionářských tradic!? S očima navrch hlavy čtu:
„Dovoluji si Vám oznámit, že odborná komise rozhodla, že Vám bude udělena Cena Český patriot 2012 za Vaše aktivity v oblasti péče o zachování české historie…..
   Tak tolik jen krátký výňatek z dopisu, který mi už od pátku dělá radost. Je to možná trochu chlubení, ( i když se to dá také nazvat jako sdíleníJ),ale protože doufám, že takové ocenění pomůže hlavně mým knihám, tedy těm historickýmJ, tak si troufnu se pochlubit.  Mám prostě radost. Slavnostní předání bude na Mikuláše, tedy moc příjemná nadílka. Do té doby se mohu pozvolna těšit, protože podobně milé překvapení mě už pěkně dlouho nepotkalo. Prostě dopis ve schránce je vždycky dobré znameníJ.
Podle náhledu na minulé ročníky budu navíc v dobré společnosti.  To mě dosud ani ve snu nenapadlo.
 Tak jsem zvědavá, jaké to bude. A těším se, samozřejmě. Že budu Český patriot.....J

                                                                

10 komentářů:

  1. Jitko,
    moc gratuluji k takovému krásnému ocenění!

    OdpovědětVymazat
  2. A já zase děkuji Vám. To jste mě potěšily, takhle po ránu. Hezký den a díky

    OdpovědětVymazat
  3. Moc gratuluji, myslím, že si to vzhledem k svým aktivitám (a to komise zřejmě ani neví o těch ve škole :-)) opravdu zasloužíte.
    HanaF
    P.S. Kdybyste se chtěla podívat dovnitř Kubelíkova domku, tak jsem ke svému článku přidala video, které mi včera poslal jeden z mých čtenářů. Najdete ho tady: http://praga-magica.blog.cz/1201/rodny-dum-jana-kubelika

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju! To je nádherné ocenění!!! A bezpochyby zasloužené.

    OdpovědětVymazat
  5. To je hezké. Moc gratuluju a přeju!

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju!! tak takové vyznamenání potěší :-) jsem zvědavá na reportáž z "akce"! Užij si to, Jitko!!

    OdpovědětVymazat