sobota 4. června 2022

Náramek

 Mám ráda náramky. Je to až obsese, nějaký pořád na ruce mít. A kolik jsem jich už poztrácela:-(, bohužel. 

Některé raději ani nosit nemohu, staly se památečními, jsou po někom nebo moc drahé, bála bych se, že je ztratím. Měla jsem jeden, který jsem ztratila asi třikrát, ale vždy se ke mně nějak vrátil, našel se. Tak už ale osud nepokouším, je pečlivě schovaný. Asi se z něho stane dědictví:-).

Nosívala jsem i ten "žebrací" náramek, ke kterému se postupně přikupovaly malé zlaté přívěsky. I ten se pak už nedal nosit z preventivních důvodů, tolik zlata naráz poztrácet by se mi nechtělo.

To už je ale dávná minulost, móda se mění i v náramcích. 

To ale neznamená, že teď nosím jen nějaké pouťové atrapy, to v žádném případě. Vybírám si zajímavé  a ráda je střídám. Ať už to jsou drahé zlaté šperky nebo náramky z léčivých kamenů či docela obyčejný stříbrný řetízek. 

A nejvíc ale miluji náramky z příběhem. Proto jsem zajásala, když jsem objevila tyto náramky.  Dámské, krásné a se silným příběhem. Pomáhají dětem s artritidou. 

A ty, které jsem si koupila, jsou fakt krásné. Zase tedy mám co nosit a střídat je mohu klidně po týdnu. 

Navíc je nosím s hřejivým pocitem, že někomu pomohly. Na webu je nejen nabídka, ale i příběh těch, co náramky vyrábí. Náramky jsou krásné, nabídka pestrá, dodávky rychlé. Líbilo se mi to. 

Tak jsem měla potřebu se podělit. 

                                               Protože mám prostě ráda náramky:-)



Žádné komentáře:

Okomentovat