středa 22. června 2011

Předpověď počasí

opět totálně nevyšla. Ač jde o disciplinu značně nespolehlivou, čas od času se na ni spolehnu a věřím ji, což se ve většině případů ukáže jako naivní a velmi chybné. Osobně mám pocit, že když avizují zhoršené počasí, trefí se. V opačném případě už málokdy. Je to asi víc taková Sportka, náhodný tip, než seriozní věda, na kterou by se dalo spolehnout. V tyto dny jsem podle mnoha rosniček televizních,rozhlasových i internteových, očekávala takřka tropické počasí s občasným deštěm, nikoli permanentní lijáky. Zajímavé, že někde na netu dokonce nikterak neaktualizují, takže stále signalizují slunce a vysoké teploty, zatímco za oknem evidentně leje. Zjevně je to s předpovědí jako s tou Sazkou, je v konkurzu a nefunguje:-)
A tak jediný spolehlivý předpovídač je děda Komárek:-), který Na samotě u lesa suše, a bohužel i pravdivě, konstatuje, že "chčije a chčije",což je smutná realita dnešního letního rána.  Na předpovědi si asi pořídím rosničku do  láhve od okurek, třeba bude spolehlivější než veškeré meteo... 

1 komentář:

  1. Ahoj ,to mě rozesmálo,trefa do černého!!!!!!!!já se dívám na Poláka nám jeho předpovědi sedí u nás i třeba na Itálii,za 13 let nám ještě nepršelo,nevím jak se jim to daří ,pěkný den. Daja.

    OdpovědětVymazat