pátek 1. dubna 2011

Ještě jsem se nechytla

Nejsem tedy zarytý bojovník proti změně času, jakým býval blahé paměti pekař Pecka. Ba v zimě, když přibyde hodinka k delšímu zachrupnutí, žádné velké problémy nevidím. Ale nyní mi ta hodina chybí. Je to k nevíře, co jedna hodina udělá s mým už tak pochroumaným biorytmem. Večer nemohu usnout, ráno vstát a přes den silně připomínám mátohu. Jsem vláčná a roztržitá. Dnes jsem odnášela špinavé utěrky do prádla a bezmyšlenkovitě jsem je umístila do odpadkového koše. Pak jsem řádila nad tím, kdo je tam dal. Naštěstí jsem se upamatovala, jinak bych se asi zlobila doteď. V bazénu jsem si svědomitě vyzvedla klíček, abych si ve skříňce pečlivě uzamkla veškeré cennosti, se kterými si troufnu na sportoviště vyrazit. A pak jsem nechala vrátka dokořán a hrdě odkráčela do chlorovaných vln. Naštěstí mě nikdo o nic neobral, asi narvanou otevřenou skříňku považovali za skrytou kameru nebo nějaký jiný fikaný test plavecké poctivosti. Prostě mi ta hodina chybí, nic nestíhám a jsem jak praštěná.Takové jarní odnikud nikam. Doufám, že se to o víkendu konečně spraví.Týden s časovým deficitem bohatě stačil. A letní čas bych zrušila. V tom jsem za jedno s Medveděvem.
A myslím to vážně, žádný apríl:-)

5 komentářů:

  1. tak to je fakt dobrý.,,já zas nechávám otevřené zadní dveře auta, vypojím dětská hobojistku,pak se to samo nezamkne a já taky kráčím..zatím mětaky nic nepotrestalo

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto s Vámi souhlasím. Doposud se mnou házení s časem nic neprovádělo, ale asi začíná ťukat "Já jsem tvé stáří!" a letos poprvé jsem se rozjížděl v novém čase déle. A to prý tahle šaráda ještě nemá žádný pořádný ekonomický přínos. No, ale zase to dělají všichni, tak proč ne i my, že? Jsem zvědav jestli v budoucnu budou přehazovat čas i na kosmických základnách, jestli se budou řídit podle matičky Země.

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím zamykám a zavírám, ale každý den letního času jsem zaspala. V době, kdy pořád někoho u nás v práci vyhazujou, mě vůbec netěší chodit pozdě :-(
    Byla bych moc vděčná, kdyby se v EU dohodli na jednom čase a ten pak nechali celý rok, teda celé roky

    OdpovědětVymazat
  4. To kdysi jakýsi chytrák celému národu nakukal,že se tím šetří elaktrika!!!!!Zato ,že jsme uvěřili jsme ted všichni potapaní ,mám kdyby ns...na hlavu všemu uvěříme !!!! Postiřená letním časem Daja.

    OdpovědětVymazat
  5. S posunem času naštěstí problém nemám. Já ani děti.

    OdpovědětVymazat