pondělí 12. února 2018

Výlet

Prázdniny začínáme výletem v rámci akce Moje velké přání. Úžasný pán a krásné setkání. Vyprávění o dávných časech. Seznámení se s filatelií na nejvyšší úrovni. Řekla bych, až dojemné pondělí....
 Znovu krátce podotýkám, máte- li někde ve svém okolí starší lidi, které by Moje velké přání potěšilo, neváhejte, informujte,pište nebo volejte. Splněných přání totiž není nikdy dost, tudíž směle do toho. 
Jsou to totiž setkání, která nabíjejí. 
Pan JK miluje známky. Filatelistou je od dětství. O známkách umí krásné vyprávět. A nepřál si Modrého Mauricia, jak by se třeba nabízeloJ. Chtěl si zajet do prodejny se známkami, popovídat s ostatními znalci a vzájemně si vyměnit některé exponáty. Strávili jsme spolu tímto způsobem jeden krásný den. A nevím, kdo z nás dostal víc. Skoro si myslím, že já, protože splnit takové krásné přání je nesmírně snadné a obrovsky obohacující. Pan JK má neobyčejně pevnou vůli bojovat s neúprosně ubíhajícím časem, disponuje úžasnými vědomosti a báječným smyslem pro humor. 
A že je i skvělý společník a vypravěč, potvrdil, když jsme si zašli na kávu a zákusek. Poté jsme odjeli domů a tím den, krásné prožitý díky Mému velkému přání, skončil. Nezbývá, než se těšit na další. 

Žádné komentáře:

Okomentovat