čtvrtek 26. srpna 2010

Druhý zářez

   Nevstoupíš dvakrát do téže řeky, tvrdí staří řečtí filozofové. A děti se jejich moudra učí a někteří s nimi i perlí u maturity. Já ovšem dnes všechno mudrování popřela, neb jsem do stejné řeky vstoupila podruhé. Již kdysi jsem se tady zmiňovala o své nemilé příhodě, kdy mi v jakémsi nejmenovaném letenském salonu na pedikúře paní ufikla kus paty. Tenkrát jsem strnula v bolestivém šoku, a když se jí podařilo zastavit moje krvácení, odkulhala jsem s očima navrch hlavy. Netušila jsem, že je něco takového možné. Samozřejmě jsem tam přestala chodit a myslela si, že historie se v tomto případě opakovat nebude. Opakuje. Dnes mi totéž provedla jiná pedikérka v jiném rádoby salónu. Tentokrát jsem nejen zařvala, ale, už poučena, jí i vynadala. Jí to tak rozrušilo, že mě vzápětí stříhla do palce. Kdyby to byl malíček, už bych ho neměla. Pěkně vytočená a zmrzačená jsem se chystala okamžitě odejít, žena se mi sice roztřeseně omlouvala, což mi bylo houby platné. Alespoň jsem se ale ovládla a nekřičela na ni, leč rychlý odchod se nevydařil, neb jsem pěkně výrazně kulhala. Takže moje snaha dát si dohromady chodidla rozhozená mořskou solí a rozpáleným pískem přišla pěkně vniveč. Noha bolí jako čert a jak půjdu zítra do práce, kde mám pořád ještě imitovat člověka nabitého letní dovolenkovou energií, to tedy vskutku netuším. Stejně jako netuším, kam budu chodit na pedikúru, když tímto dramatickým způsobem odpadá jeden letenský saloon za druhým. Vše plyne….:-)


Ach jo:-(

letenská pedikúra

8 komentářů:

  1. najít dobrou pedikérku a kadeřnici je umění.
    Ať se paty brzo zahoji. Vřele doporučuji bambucké máslo.

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Jitko, moc jsem se u vašeho vtipného příspěvku pobavila.Věřím, že možné je všechno! Podobnou zkušenost nemám, ale můj manžel před lety u pánské kadeřnice nechal zcela nedobrovolně kousek ouška!
    Přeju hodně sil a dobrý začátek školního roku! :o)

    OdpovědětVymazat
  3. No to je drsnýýý! a ta ilustrační fotka se ti povedla :-)
    Netušila jsem, že mě něco takového může potkat- chodím na pedikúru sem k nám a ráda!! - nehrajou si na saloon, ale jsou to prima šikovné baby. Nožky mám vždy jako nové! za velmi přijatelnou cenu. Když má přiletět strejda z Kanady, neptá se, jaké máme počasí, ale jestli má Janička volno :-))
    Tak aŤ se rány rychle zhojí... by ti měla dát nějaké bolestné ta Řeznice, ne? (hehe, třeba 2x její kúru ZDARMA :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Lucko, děkuji za tip, vyzkouším:-)
    A 2x její kúru zdarma je opravdu vlčí rada:-), raději se zařídím jako strýček z Kanady.
    A jsem díky Vlaďce ráda, že v tom nejsem sama:-)
    Děkuji všem,milé dámy

    OdpovědětVymazat
  5. No já ještě nebyla nikdy..a asi nepůjdu:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Mám kamarádku, co provádí pedikérské služby doma u zákazníků. A nevím jestli má "zářezy" :oD nepochlubila se

    OdpovědětVymazat
  7. Já taky nikdy nebyla a po tomhle článku taky asi nepůjdu:-) To je tedy pech, neprovedla jste něco nějaké pedikérce v minulém životě?:-)))

    OdpovědětVymazat
  8. No, to mě tedy nenapadlo. Ale skoro to tak vypadá.Musím sehnat nějaké médium, které mi to osvětlí. A nebo radši přestanu chodit:-)

    OdpovědětVymazat