pondělí 3. července 2017

Zvířetice

Zvířetice jsme objevili minulý týden. Na školnímvýletě.  A byl to povedený objev. Krásné upravované místo s veškerým komfortem. Nejen pro školní výlet, ale i na dovolenou jako dělané. Hezké a pohodlné bydlení, kolem plno sportovišť a hlavně, vlídný a ochotný personál. Respektive majitelé celého objektu, kteří vše obhospodařují sami. Je to už tak nějak u nás nehezká tradice, že když v podniku tohoto druhu zaměstnám cizí lidi, často vznikne problém a podnikatel jde většinou zu grunt A pak mu nezbývá než buď zkrachovat, nebo zaměstnat ty nejbližší, kteří ho nebudou okrádat.

Zdejší majitelé se rozhodli jít cestou spolupráce vlastní rodiny. A je to znát. Výborné jídlo, dokonalé pohodlí, skvělý servis. Prostě paráda. Kdybyste nevěděli, kam na dovolenou, zde ideální prostor. Třeba jak o vstupní brána do Českého ráje. Alespoň my se tam jako v ráji doopravdy cítili

2 komentáře:

  1. Můj rodný kraj:-)Ráda slyším chválu,nebyla jsem zde desítky let.Koukám,že je na čase znovu Zvířecích navštívit!Jitko,krásne leto se podobnými pozitivnimi zazitky!

    OdpovědětVymazat
  2. Ilono, děkuji. Je to krásný kraj. V poslední době jsem tu nějak častěji a moc se mi tu líbí. Navštivte znovu:-). I Vám krásné léto.

    OdpovědětVymazat