pátek 13. března 2015

Náhledy do hlubin študákovy duše

Snažíme se. Dnes jsme se sešli s našimi absolventy, konkrétně s těmi, kteří již vystudovali vysokou školu a jsou zapojeni do pracovního procesu. Cílem bylo napomoci současným maturantům v orientaci ve vysokých školách, co od nich mohou čekat, co se čeká od nich, prostě si tak nějak vyměnit zkušenosti. Pro mě to jako bonus bylo milé setkání s těmi, kteří kdysi seděli v našich lavicích. Čas malin nezralých a divokého „zlobení“ je pryč, mnozí již mají i vlastní rodinu, jsou to prostě dospěláciJ. Ale milí, přátelští, úspěšní…prostě jedna velká pedagogická radost.
A za týden se k nám mohou nahlásit ti, kteří si to u nás chtějí také vyzkoušet. A nejen ti malí, primárně primánci, kteří se hlásí pravidelně. Ale i ti starší, jak praví níže uvedený leták. A třeba se s nimi také za čas potkám na setkání absolventů. I když, to už asi budu babička. Ne sice rocková, jako Tina Turner, ale taková školní…J

Nicméně, pro nadané jazykáře to za pokus stojí. Němčinu tady máme vskutku luxusní, a o angličtině si to troufnu říci také….. 
Již příští středu...






Žádné komentáře:

Okomentovat