neděle 5. května 2013

Wellness

Po delší odmlce, způsobené mnoha nečekanými i očekávanými aspekty, opět nastal čas revitalizace organismu a s ním spojený víkendový pobyt v lázních. Znovu se centrem našeho zájmu stalo oblíbené Mšené, kam jsme doputovaly již v pátek odpoledne. Pravda, bylo kapku deštivo, o to radši jsme spočinuly v útulném prostředí zdejších lázní. Vyhřát tělo v sauně, vyráchat se léčivých vířivkách, nechat si promasírovat pochroumané tělo mnoha vonnými mastmi. Být tady všemi mastmi mazaná je vskutku velmi příjemný pocit. 
  Krom toho jsme se i protáhly, prvně jsem třeba zkoušela nordic walking, který mě sice nijak zvlášť nezaujal (žasnu, z čeho všeho se dá udělat věda),ale jsem ráda, že jsem ho zkusila. 
Mnohem lepší bylo cvičení na over ballech,ale vůbec nejlepší bylo povalování se v bazénu či na masážním stole, nebo posedávání v místním baru. Prostě relaxace na všech frontách. Však jsem se také vrátila nabitá energií. Otázka je jen taková, jak dlouho to vydrží:.......:-)














3 komentáře:

  1. Vypadá to na poklidné lázeňské místo. Preji ať nabytá energie vydrží co nejdéle :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to poklidné lázeňské místo. A i přesto, že právě začínala lázeňská sezóna.
    A děkuji, doufám v energetickou zásobu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy jsem na takovém víkendu nebyla, i když sním o něm už dlouho. Věřím, že jste si to užily. Přeji, ať získaná energie vydrží alespoň do konce školního roku!

    OdpovědětVymazat