sobota 29. srpna 2009

Jalna

Je načase také podrobněji představit nakladatelství, které se mě ujalo a vydalo moje dva romány. Třetí se připravuje a bude to příběh mého oblíbeného Přemysla Otakara I. Nakladatelství Jalna jsem objevila po dlouhých peripetiích, ono najít solidního nakladatele je pěkná dřina a běh na dlouhou trať. Nakonec se mi to v roce 2006 podařilo a od té doby považuji Jalnu za svoji mateřskou stáj. Nejsem samozřejmě jediná, ale o tom více na http://www.jalna.cz/.
 Patří rodině Sládečkových a je to rodinná firma se vším všudy. I s tím kouzlem solidnosti a preciznosti,které je dnes tak nedostatkovým zbožím. Jsem ráda, že je mám.
Sídlí na Hradčanské, což během stavby tunelu Blanka,který nám tak likviduje Stromovku, není rozhodně tiché místo. http://www.firmy.cz/detail/418969-daria-sladeckova-nakladatelstvi-jalna-praha-hradcany.html
 Ale i tak je vedle Písecké brány krásně.
Jiří Sládeček také fotograguje, a dobře, ale fotka, kterou mám tady, je z mé dílny a krom pana nakladatele a mojí maličkosti je na ní ještě spisovatel VIKTORIN ŚULC, kterého znáte jako autora výborných a napínavých kriminálních příběhů a filmových detektivek. Namátkou třeba Agentura Puzzle či Muž,který vycházel z hrobu. A hlavně byl kmotrem mé první knihy, na což jsem náležitě hrdá.

Žádné komentáře:

Okomentovat