neděle 12. května 2019

Výročí a konec?

Přiblížil se letošní další konec.  Na výročí deseti let blogování, což je tedy právě dnes, je asi třeba skončit. Nic se nemá přehánět. Blog vznikl před deseti lety, na radu WlčiceJ, která mi ho poradila jako vhodnou prezentaci mých knih. Tehdy se rodila druhá, Odnikud nikam, a jelikož reklama byla vždycky víc na mě než na vydavatelství, vnímala jsem to jako dobrý nápad. Zpočátku jsem si s tím nevěděla rady, co psát, jak psát, jak často…? Postupnými kroky se z toho ale stával zvyk, možná i závislostJ. Objevila jsem zajímavé lidi, neotřelé názory a možná i trochu dostala do širšího povědomí své knihy. Prezentace knih zůstávala sice vždycky prioritou, ale takovou sváteční, protože tolik knih zase nebylo. Každodenností blogování byly postřehy, fotografie, dojmy…A po deseti letech se sluší skončit. Pravda, nejsem si úplně jistá, zda skončím stoprocentně definitivně, přeci jenom, zvyk je železná košile. Ale alespoň se o to pokusím. S díky všem čtenářům, návštěvníkům i podporovatelům, kteří sem za mnou chodili. A´t už slovem či jen nahlédnutím. Děkuji velmi pěkně. Bylo to s Vámi báječných deset letJ

10 komentářů:

  1. Milá Jitko, budete mi chybět. Přes blog Wlčice jsem Vás našla. Dobrých 8 let jsem zde chodila číst postřehy, školní příběhy a hlavně tipy na knihy. Přeji Vám vše dobré. A jestli mohu poprosit, pokud budete mít tip na nějaké zajímavé knihy, dejte vědět. Tady nebo na facebook, to je jedno :) Mějte se krásně!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je škoda, Vaše psaní mi bude chybět.

    OdpovědětVymazat
  3. Ale ne, co mi to děláte? Co budu číst při ranní kávě? Vaše psaní mi bude opravdu moc chybět. Budu doufat, že se přeci jen občas nějaké Vaše zamyšlení nebo poznámka objeví.

    OdpovědětVymazat
  4. Milé dámy, děkuji velmi pěkně za Vaše milá slova. Sama nevím, co bude dál, možná se to změní na nějaký občasník, přeci jen je to určitý zvyk, neřku-li závislost:-) Ale dnes moc děkuji za Vaši podporu a přeji krásné dny. Jitka

    OdpovědětVymazat
  5. Milá paní Jitko, to je moc škoda, že už nebudete pokračovat v blogování, ráda jsem četla Vaše příspěvky. Moc se mi líbí knížka Doskočiště protektorát, koupila jsem pro čtenáře do knihovny i audioknihu. Přidávám se k ostatním a budu doufat v občasné příspěvky. Přeji vše dobré!

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji velmi pěkně, moc mě těší, že se Vám knížka líbila. Udělala jste mi velkou radost. I já Vám přeji hezké dny a ať se daří. Díky.JN

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, koukám sem pravidelně.

    OdpovědětVymazat
  8. Jitko, nekonči
    Tvoje psaní má smysl
    Pavel

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý den Jitko, je to snad poprvé co kdy píši nějaký komentář. Moc ráda jsem u Vás četla....a jak píšete, že blog sloužil i jako propagace knih - můžu potvrdit - koupila jsem Doskočiště a byla moc spokojená. Vaše příspěvky byly vždy moc zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  10. Jitko,
    i já se přidávám ke všem komentářům !
    Moc ráda Vás čtu, protože blog píšete jinak než ostatní a všech se nás témata dotýkají a nutíte nás minimálně k zamyšlení :-)
    Mám od Vás Třídní knížku do tramvaje a na Doskočiště se chystám.
    Také budu moc ráda, když Vás budu moc číst i dál!Přeji ať se daří!

    OdpovědětVymazat