sobota 17. prosince 2016

Stávka na poště

Stávka na poště probíhá podle mého mínění již léta. V pondělí nás tedy nečeká nic nového pod sluncem:-).Výprava na poštu znamená vždycky takřka povinnost vzít si na čekání dovolenou, tempo v jednotlivých okýnkách je opravdu " vražedné!" Samozřejmě nechci nijak zpochybňovat právo zaměstnanců na stávku, na důstojné podmínky, ale když přijdu na poštu, těžko v sobě doluji sympatie. Pošta narvaná k prasknutí, fronty takřka válečné...
Ovšem okýnka otevřená jen dvě, tempo vážně šnečí, prostě takřka aktivní stávka:-). 
Krom toho pošta avizuje další zdražovaní, oznamuje,že balíky podané dnes už asi do svátků nedoručí navzdory heslu dneska podáme zítra dodáme:-), prostě poštovní peklo na zemi. 
A tak nevím, jak se k celé té poštovní záležitosti postavit?! 
 Osobně mám navíc vlastní zkušenost, že mnoho zásilek ani nedoručí.A když se poté pídím po příčině, většinou narazím jen na krčení ramen. Nebo na odpověď, že za to asi může nějaký brigádník!!! 
Nu, a tak to na naší poště chodí. Vyhýbám se jí jak čert kříži, přestože paradoxně stále lpím na posílání pohledů ( které se pak na Letné ztrácejí:-),prostě takový smrtící koloběh).
 Někdy ale na poštu prostě člověk musí. ...Nedávno jsem jen tak opatrně nakoukla. Fronty až na chodník, okénka klasicky dvě, ženy za pultem patrně již ve stávce:-) Takže v pondělí to bude vlastně naprosto klasický stav:-). Svoje zásilky pošlu raději až v novém roce. Nebo převezu sama:-)

2 komentáře:

  1. Také mám pocit, že u nás je stávka permanentí, takže to v pondělí asi ani nepoznáme. Nejhorší je, že právě v pondělí budu na tu poštu muset zajít.

    OdpovědětVymazat