čtvrtek 21. ledna 2010

Takový nijaký den

Vstávat brzy ráno mi nikdy nešlo. Dnes jsem musela. V sedm už jsem se chystala odjet. Bohužel. Nešlo odemknout auto. Že by zamrzl zámek? Nešlo to ani z druhé strany. Zjevně se totiž do auta dobýval někdo, koho jsem tam nezvala. Vytrvala jsem a nakonec jsem se do vlastního vozu dostala, a do práce dojela. Tam jsem ovšem zjistila, že už ho nezamknu. Ani školník nepomohl. Odemčené auto na ulici je trochu adrenalin, nicméně se zdálo, že mi nic jiného nezbývá. Naštěstí náš chytrý školník podotkl, že vedle asi bydlí jakýsi opravář. A bydlel. Pán to byl ochotný, vstřícný. Předala jsem mu klíčky a on s autem odjel. Pravda, trochu zahlodal červík, jestli nejsem příliš důvěřivá, nicméně pán byl opravdu sympaťák. Ve čtyři jsem si auto vyzvedla. Opravené. Stálo mě to tisícovku. Tak nějaký kretén šel včera z hospody a měl potřebu ničit. A tohle byl výsledek. Radost jsem z toho neměla. Zvlášť,když si to třeba může dneska zopakovat. Obrany prostě není. Naštěstí jsem v podvečer měla pozvání na masáž reiky. Báječná relaxace, při které se mozek přeci jenom drobet vyčistil. A potom běžný večer, prát, žehlit,(kubisticku hromadu prádla:-) uklidit. Navíc jsem si domů dovlekla hromadu práce a teď nad tím usínám.Ovšem dunící Blanka mě spolehlivě probudí( dnes má snad erupce:-( ), takže spočinout v náruči Morfeově prostě nelze.  Ještě, že už je víkend na dohled.

4 komentáře:

  1. Konečně něčím nevybočuju z normálu! Patřím k těm 87% :-)...a té hromadě jinak dávám i mnohem horší přívlastky...kubistická byla jen v euforii z té nádherné výstavy ;-)

    Jinak tedy :-(( vandalové a tihle chmatáci... pro to nemám pochopení. Bohužel člověk je proti tomu bezbranný. Takže jsi dneska pracovala zadarmo, abys dala "do pořádku" to, co tak mohlo zůstat, kdyby to nenechavec byl býval nechal napokoji...achjo.

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jsem si nevšimla, že mě včera někdo u toho žehlení fotil :-D. Mučila jsem se tu s tím dlouho... Už se to nedalo přehlížet.

    Nechápu lidi, kteří ničí pro vlastní potěšení :-(.

    OdpovědětVymazat
  3. Já to mám za sebou..ve středu...aby jim vandalům ruce upadly, víc k tomu není co napsat.-(

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, zlatá slova. Všechny jste to vystihly. A to žehlení- do 87 procent se nás vejde hodně:-)

    OdpovědětVymazat