pátek 8. ledna 2010

Jak mi Wlčice zrušila výuku

Dnešní sněžný pátek jsem docela přivítala. Určitě bude příjemné o víkendu zalézt ke kamnům a s horkým čajem a knížkou pozorovat padající sníh. Ale ještě předtím bylo nutno zvládnout poslední pracovní den. Poslední hodinu jsem měla písemku. Během ní jsem koukala do počítače a dělala nějaké statistiky. Přitom jsem očkem jukla na blog. A Wlčice tam interpretovala didaktické rozovory s Martinkou. Když jsem se dočetla, že tatínek je počítačový muž a další absolutní hlášky, přepadl mě záchvat smíchu. Tím pádem jsem nemohla předstírat práci, neb bylo jasné, že statistiky by mě tak nerozesmály. Nějak to nešlo zastavit  a tak nezbývalo, než didakticky správně ukončit hodinu a poslat děti domů vstříc sněhovým radovánkám. Měly radost. Já také. Pěkný začátek víkendu. Teď tu brouzdám po netu a těším se, že na mě odněkud vykoukne počítačový muž. Někdo má holt didaktiku v malíčku. Těším se na další didaktické rozbory. Pěkný víkend všem.

6 komentářů:

  1. Jo, Martinka umí pěkně hlásit :-))). Také přeji pěkný zasněžený víkend...

    OdpovědětVymazat
  2. Jitko vy jste skvělá učitelka. :o)
    Wlčice mě taky dostala...vzpoměla jsem si na zápis našeho Filipa a to bylo dílo. Absolvovali jsme ho 2x kvli odkladu. Ten první jsem obrečela. Teď se tomu směju a všichni se mnou, když na to vzpomínáme. Čas některé věci umí hodit do úplně jiného světla. :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Jitko...aby ze zasněženého víkendu nebyla kalamita:-)))třeba se ten víkend s knihou prodlouží:-)

    OdpovědětVymazat
  4. :-) Tak tos mě tedy, Jitko, dneska tím nadpisem dostala :-)/ta fotka naprosto odbourala celou family/
    Martina hlásí dobře, jen nevím, zda se mi podaří v přilehlých školách najít pedagoga, který bude toto individuum tolerovat se všemi zvláštnostmi ;-) /chce to pevnou ruku a smysl pro humor k tomu :-)/

    ... ono to ještě mělo pokračování: Majda pravila: "Hm, tatínek je počítačový muž a maminka školní žena... fakt bezva dvojka" :-))

    Já se toho zápisu začínám děsit ... a obávám se, že odklad nic neřeší ;-))

    OdpovědětVymazat
  5. Jitko, to jste udělala báječně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jitko, tak skoni zena me take dostala :-)))

    OdpovědětVymazat