neděle 22. listopadu 2009

Dneska neděle byla....


….dneska byl krásný čas. Trochu parafrázuji, protože rekapituluji už dnes. A poklidná listopadová neděle byla vskutku příjemným relaxačním dnem. Jednak mě těší počasí, babí léto vítám i na prahu adventu. A jednak (lépe řečeno druhak) jsem si celkem odpočinula, a přesto, že jsem nenapsala ani řádek, cítím se docela spokojená.

Lehké drama do poklidné neděle vnesla moje odpolední jízda autem. Do mé obvyklé trasy se postavily zátarasy obecně prospěšných prací na silnici, takže jsem krátce zpanikařila, kudy že povede cesta? Naštěstí jsem se po kratší zajížďce mohla vrátit na svůj navyklý směr a ve finále nikde nebloudila. Nemám ráda neočekávané překážky na cestě, můj špatný orientační smysl pak dostává zabrat, ale zvládla jsem to. Podvečer byl pak věnován setkání s přáteli a klidný večer s knihou vše završuje. Mám ráda podobné neděle a doufám, že adventní čas mi jich nadělí hned několik. A že je příští týden už první adventní neděle. Letí to. V tom teplém počasí mi to trochu nedochází, ale je čas vyrazit pro adventní věnec.

A zítra má být dotisk mojí knihy, takže na vánoční trh vtrhne druhé vydání. Co bych zastírala, mám radost.

Čeká mě náročný týden, proto žádné dlouhé rozepisování a rychle na kutě.

1 komentář:

  1. Přeji dobrou noc a gratuluji k druhému vydání knihy! Ve čtvrtek si jdu vyrobit vlastní adventní věnec, tak se moc těším... Na věnec víc, jak na Vánoce :-).

    OdpovědětVymazat