sobota 27. října 2012

Prázdninová údržba

Podzimní prázdniny jsou takové malé vydechnutí na cestě k vánočnímu volnu. Ono se ani o prázdninách mluvit nedá, copak jsou dva dny nějaké prázdniny? Lépe by se hodil termín prodloužený víkend. Naše děti ale měly volno celý týden, tak zvané ředitelské J, které se na kantory nevztahuje. Tudíž jsme měli školu bez dětí, což je takový polotvar.  Ani ryba ani rak. Ale i tak přibylo určité procento volného času, který byl zasvěcen podzimní údržbě. Svoje dostal byt, auto i můj vlastní exteriér. Kdyby se to mělo vyčíslit, nejdražší jsou investice do vozidla. Každé zastavení v servisu (tentokrát pro zimní obutí) znamená, že servisman odhalí další závady a u původní, finančně nenáročné, myšlenky o prostém přezutí se rozhodně nezastaví. Auto je prostě taková černá díra na penízeJ.
  Doma nám pro změnu přibyla nová kamna, tudíž se letos v zimě konečně ohřejeme a roláky a hubertusy zůstanou jen pro pobyt venku, pro který jsou primárně určeny, stejně jako rukavice, šály a několikery vlněné ponožkyJ. Teď už zbývá jen vymalovat a zima může přijít do čistého. Žel, zdá se, že si letos trochu pospíšila, takže se možná barevná výzdoba domova přesune na jaroJ.
   Nu a pak byla nutná investice do sebe, takže nějaká relaxace, masáž, bazén, sauna, kosmetika a jako třešnička na dortu, focení u profi fotografkyJ.  Vše příjemné a vskutku nabíjejícíJ. Taková údržba by měla jednoho tak říkajíc restartovat a chtěla bych na tento restart vyžít až do Vánoc (když už sedmnáctý listopad připadá na víkend a nic neprodlouží:-)). Jsem tedy na tu výdrž zvědavá…..J

                       
   

2 komentáře:

  1. My tedy ani te´d volno neměli..takže žádná udržba:-)

    OdpovědětVymazat
  2. tak já jsem tedy zvědavá, jak to všechno dopadlo! doufám, že alespoň nějaké fotky se po cenzuře na veřejnost dostanou! :-))

    OdpovědětVymazat