čtvrtek 21. ledna 2021

Výjimečný

 Dnešek má být výjimečný:-) Svou číselnou kombinací. Je dvacátý první den dvacátého prvního roku dvacátého prvního století. Prvně jsem to zaregistrovala na sociálních sítích, dnes jsou toho plná média. Mělo by se prý přihodit něco hezkého. Chvíli jsme si početně pohrávali s otázkou, kdy to bude znovu? Asi někdy za sto jedna let, až bude dvacátý druhý den dvacátého druhého roku dvacátého druhého století? Pro lepší představu je to datum 22.1.2122. A to letošní je 21.1.2021. Příště tam nebudou mít tu nulu, která letos asi ruší harmonii:-). No, to už je příliš ezoteriky. 

Spíš vnímám jako fakt, asi tedy smutnější, že takováto číselná hříčka je vlastně jediná pozitivní zpráva v záplavě těch ostatních. Skoro bych řekla, že cítím frustraci z nedostatku dobrých zpráv. A to přísun novinek ze světa radikálně omezuji, byť samozřejmě občas nahlédnu. Ale jsou tam jen ty špatné, strašící, abychom se pořád intenzivně báli. A když náhodou někde probleskne nějaká dobrá, hned je umlácena desítkou ještě větších negativ. 

Takže vlastně díky bohu za takovou konstrukci číselné kombinace, která nese pozitivní poselství. Dnes by se nám mělo přihodit něco hezkého. Nechť se tak stane. Hezký den:-) 21.1.2021:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat