čtvrtek 18. února 2021

Testování dětí

 Když si tak analyzuji stávající situaci, mám dojem, že děti do škol nepustí už nikdy. Slibem nezarmoutíš, tak proč to nepřislíbit výměnou za to, co potřebuji. Že na to někdo skáče, nechápu. Pokud neskášče, pak s námi špinavou hru hrají všichni, bez ohledu na to, zda jsou vládní či opoziční. Navzdory tomu, že jim nevěřím, sleduji, jak to na nás koulí a co vymýšlí. Nyní zrovna testování dětí, aby tedy jako do té školy mohly. Celkem jakoby vážně tam operují s vizí, že by testovali třeba učitelé!!

Učitel, který normálně na dítě nesmí ani sáhnout, podat mu acylpirin, když je mu špatně, najednou bude provozovat testování na dětech? 

Nu, zajímavé je, že to mnohé nechává v klidu. Asi na tom budou jako já. Vnímají to všechno jako kecy, politickou šarádu, o děti vůbec nejde a do školy stejně nepůjdou. 

Protože jinak by už muselo dojít ke vzpouře na vsi. Už jen to, že chtějí děti testovat. A nikdo je moc nebrání, jakoby to mělo být normální. 

A pak ten způsob. A ještě navíc by to snad měl dělat učitel nebo třeba školník. 

Je to celé čím dál tím větší absurdistán. 

A naše děti jsou zavřené doma, tloustnou u počítačů, ztrácejí veškeré návyky, propadají apatii a depresi. 

Zavřené jsou nejdéle z celé epidemické Evropy, neřku-li světa Nikde jinde školáky tak dlouho netrápili. Jen naše vláda. 

A ve finále je její největší starost, kdo z nich se nejvíc napakuje na nějakých pofidérních testech či rouškách z Číny, protože podporovat české výrobky není jejich ani sebemenší zájem. 

Nějaké děti do škol, koho z nich to jako zajímá? 

Žádné komentáře:

Okomentovat