neděle 21. února 2021

Dvojka

 Myslím tím druhý díl Šikmého kostela. Mám ho doma už skoro měsíc a už je samozřejmě přečtený. Je stejně výživný jako díl první. Bavilo mě nořit se do příběhu hornického kraje, který je pro mě, navzdory těm skvělým knihám, stále taková tabula rasa. Třeba v Ostravě jsem osobně nikdy nebyla. Je to asi ostuda, zkusím to třeba v létě napravit. Baví mě cestovat po stopách přečtených knih. A Šikmý kostel k tomu dost láká, projít se krajem, kudy kráčejí jeho hrdinové. 

A do toho ta vize, že se píše trojka, je na co se těšit. 



A s chutí jsem si i poslechla rozhovor na DVTV





3 komentáře:

  1. My s mužem čekáme na tu 2.audioknihu.Psala jsem i paní spisovatelce a snad bude,ale ještě se neví kdy.Ano,ani my nemáme tento kraj prozkoumán!Stále se nestačím divit,jaká místa objevujeme a skoro za humny😊

    OdpovědětVymazat
  2. Dala jsem Kláře k narozeninám oba díly. Tak musím na dvojku počkat, až jí přečte. Bylo by asi hloupé dárek předat a hned se po něm vrhnout :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Po téměř roce jsem četla znovu jedničku, abych si oživila v paměti postavy. Dnes se pustím do druhého dílu. Rozhovor na DVTV si dám až po přečtení. Hezký rozhovor je v LN, nebo podcast s autorkou v podcastu Blízká setkání.

    OdpovědětVymazat