sobota 26. června 2021

Češtinář

 Tak mě tak napadlo, zda mezi mými čtenáři třeba není někdo, kdo přemýšlí o změně a chtěl by učit češtinu na osmiletém gymnáziu? Jen na částečný úvazek, přibližně tak devět hodin. Na rozkoukání a seznámení se s námi, s vyhlídkou na pozdější plný úvazek. Ale nyní potřebujeme jen devět hodin, tudíž mě napadá třeba student učitelství, který si to chce zkusit. Penzista, který nechce ztratit kontakt a devět hodin by mu stačilo ( dvě třídy). Nebo někdo, kdo se nechce moc vázat, stačí mu devět hodin, rád učí a chtěl by si zaučit český jazyk u vnímavých studentů? 

Třeba jste to Vy, co mě tady čtete. Nebo někoho takového znáte a touto cestou napomůžete náhodě a dobré věci. Zkusit jsem to musela i tady, znáte to, líná huba, holé neštěstí.... Tak děkuji předem. A přidávám odkaz na naše stránky, to abyste věděli, jaká jsme škola....Rodinného typu, s vlídným přístupem a dokonalým zázemím. 

Děkuji:-)

1 komentář:

  1. Dobrý den, docela náhodou jsem se na blog dostala a článek mě zaujal. Je to pěkná nabídka a u vnímavých studentů - teprve. Předpokládám, že na osmiletém gymnáziu jsou právě takoví. Tak neváhejte. ☺

    OdpovědětVymazat